Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.201319anioleczek92 pisze:a ten na Inowrocłwskiej jaka twoja opiniaBlue?

kasia_m85 pisze:Ja zapisuję dziewczyny na Szpitalną
martula_87 pisze:Chyba Staś Hosiole chodził to tego żłobka a teraz o ile się nie mylę chodzi tam Lila.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Franciszkańska długa to może i prywatne jest. Ale jeżle dziecko AnnaMaria, chodzi tu gdzie chce zapisać Kacpra to BARDZO czekam na opinie i info o opłatach 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:AnnaMaria, dzieki za info
Bian pisze:Kurczak a wiesz może jak wygląda kwestia opłat? Bo widzę, że "do uzgodnienia". Mają jakąś stawkę miesięczną czy godzinową?
martula_87 pisze:Biję się z myślami ale chyba zdecydujemy się na ten krok.....

Daj znać jak Dominik bo mnie też to czeka tylko że od kwietniaEmi pisze:martula_87 pisze:Biję się z myślami ale chyba zdecydujemy się na ten krok.....
super
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Sybel pisze:Martula, warto. Na początku będzie ciężko, ale Dominikowi to naprawdę dobrze zrobi, pozna masę dzieciaków, nauczy się różnych rzeczy i pewnie będzie chciał być bardziej samodzielny - mój np. sam chce pranie sprzątać

wiem i głównie dlatego chce go posłać do żłobka tylko jest problem taki że on ma2-3razy w tyg jeszcze rehabilitacje i musi na niej być. Więc jest to trochę skomplikowane bo do konca lutego będzie ją miał na pewno i co wtedy żłobek tylko na 2-3dni w tygodniu???pewnie się na to nie zgodzą a też jak zacznie chodzić to chcę żeby miał jakąś ciągłość żeby dodatkowo go nie stresować i nie robić dłuższych przerw.Sybel pisze:Martula, warto. Na początku będzie ciężko, ale Dominikowi to naprawdę dobrze zrobi, pozna masę dzieciaków, nauczy się różnych rzeczy i pewnie będzie chciał być bardziej samodzielny - mój np. sam chce pranie sprzątać

Ale na tym forum widzę, że można tez w miesiąc załatwić miejsce
Więc już sama nie wiem 
martula_87 pisze: wiem i głównie dlatego chce go posłać do żłobka tylko jest problem taki że on ma2-3razy w tyg jeszcze rehabilitacje i musi na niej być. Więc jest to trochę skomplikowane bo do konca lutego będzie ją miał na pewno i co wtedy żłobek tylko na 2-3dni w tygodniu???pewnie się na to nie zgodzą a też jak zacznie chodzić to chcę żeby miał jakąś ciągłość żeby dodatkowo go nie stresować i nie robić dłuższych przerw.
Wróć do Żłobki i kluby malucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość