Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A w którym żłobku byłaś? Może w innym znajdzie się miejsce?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013szczerze mówiąc już nie pamiętamkatrin pisze:AnnaMaria, żeby zapisać na listę rezerwową potrzebny jest pesel? Wystarczy podanie czy coś jeszcze? Jakieś zaświadczenia z pracy, że rodzice pracują itp?

mala_mk pisze:martula_87, żłobek nr 8, na ul. Starorudzkiej (to Górna, a dokładnie Ruda Pabianicka)
Jednak na wszelki wypadek wpiszę Igora zaraz po porodzie na listę rezerwową
Żebym była spokojniejsza
Ja miałam Antosia zapisanego w trzech przedszkolach na listę rezerwową kiedy nie dostał się z rekrutacji. Jak udało mi się go zapisac do jeszcze innego - to obdzwoniłam te trzy wcześniejsze i zwolniłam miejsce.katrin pisze:Jest sens zapisać dziecko na listę rezerwową w kilku żłobkach? Można? Z drugiej strony to trzymanie miejsca, które komuś może się przydać...
Same rozumiecie
Jeśli wiecie to prosiłabym o napisanie kilku zdań nt danego żłobkach i opłacie miesięcznej.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

gohnia pisze:Swoją drogą, to nie wiem czy bym wysłała do takiego miejsca maluszka.

gohnia pisze:Czy znany jest którejś z Was żłobek nr 7 przy Szpitalnej 11? Najprawdopodobniej przeniesiemy tam chłopaków więc ciekawa jestem opinii. Pani Kierowniczka zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ale wiadomo, że to nie ona tam jest ważna
Najpierw oczywiście do maluszków ale od 1 lutego "awansował" i przeszedł do starszej grupy
Panie w maluszkach są strasznie ciepłe i do rany przyłóż choć jak po raz pierwszy zobaczyłam to byłam zaskoczona że takie młodziutkie

Greeneyes_80 pisze:Panie w maluszkach są strasznie ciepłe i do rany przyłóż choć jak po raz pierwszy zobaczyłam to byłam zaskoczona że takie młodziutkie
Szacun dla nich że tak dobrze sobie radzą z taką gromadką

możekatrin pisze:Najbliżej mamy żłobek nr 13 na ul. Rogozińskiego - czy któraś z mam może troszkę opowiedzieć o nim?
Ola chodziła tam ponad 2 lata i straaaasznie smutno nam było gdy kończyła. Bardzo bardzo polecam choć nie znam wszystkich opiekunek. Ola zaliczyla 2 grupy a panie się nieco zmieniły ale te z którymi miałam do czynienia w większości były super. Tam sa 2 grupy Montessori. nam się najpierw nie udało tam Oli przenieść, potem sama nie chciała już się przenosić bo miała koleżanki i kolegów ale najważniejsze, że Ola bardzo lubiła tam chodzic, bardzo lubila swoje panie. Byłyśmy je odwiedzić na jesien a ostatnio znow chciała tam do nich iśc 

kasia_m85 pisze:liczę tylko na to,że nie będą non stop chore.
kari pisze:nasz chodził do Teofilusia, ta sama właścicielka prowadzi
Wróć do Żłobki i kluby malucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości