Widoczne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

2017
2021Też chętnie się dowiem - bo czeka mnie wybór lokalu na komunię.martonia pisze:Jakieś aktualizacje w tym temacie?
2017
2021
2017
2021
poza tym są tam przemiłe Panie animatorki.
my chrzciny robimy na 13 osób plus 3 dzieci w Satynie na Komuny Paryskiejmartonia pisze:a na ile osób średnio robicie chrzciny?

Jeszcze do przedszkola nie poszły 
AgaGrusiecka pisze:agnieszka19, Małgosia dostała zaproszenie na 3 urodziny koleżanki z zajęć w MozaiceJeszcze do przedszkola nie poszły

To i tak nieźle. Mój młody był tylko raz na urodzinach w figloraju i jako jedyne dziecko od początku miał gdzieś starania pani animatorki (zabawiała dzieci ok. godzinę, drugą bawiły się jak same chciały)AgaGrusiecka pisze:oni skupiali uwagę na zabawach przez 15-20 minut (jubilat również), a potem bawili się autkami

Deco-Ania pisze:Tylko, że z tego co piszecie różnica u nas jest taka: u nas to są spotkania w gronie rodzinnym i bliskich przyjaciół (dzieciaki szaleją, my - w miarę spokojnie - siedzimy pijemy kawkę i plotkujemy co u kogo słychać) a nie w gronie przedszkolnym/szkolnym.
Dla dzieciaków - też atrakcja, bo raczej na co dzień nikt z nas nie chodzi do sali zabaw.

Dla mnie koszt sporo mniejszy, bo nie płacę za salę i animatora, tylko tort i przekąski oraz materiały potrzebne do zabaw. 

W ubiegłym roku dwie mamy zostały po imprezie, a w tym roku Łukasz zaprosił dziewczynkę, którą poznał w szpitalu, więc rodzice i jej młodszy brat zostali. Mój mąż z Gosią w ubiegłym roku wychodzili, w tym też zostali, żeby zająć się rodzicami Zosi. No i jedna mama prowadziła ze mną animacje
W sumie było nas 5 dorosłych, 10 dzieci w wieku 6-10 lat i dwoje dwulatków na 42 metrach.Blue pisze:Dziewczyny chyba piszemy o tym samym w 2 wątkach równolegle
Aga-jak zapraszasz dzieci do domu to rodzice nie wstępują na herbatę/kawę i plotki?
U nas się zdarza,że zostają;)Ale rzadko;)

Nasi goście zaskoczyli dziewczyny apetytem, co wymusiło nieco zmian w programie przyjęcia, ale ogarnęły to błyskawicznie. Dowodem na to, jak było przyjemnie niech będą opinie gości, którzy narzekali jedynie na to, że .... było za krótko
Rozmowy o przyjęciu toczyły się jeszcze w poniedziałek w szkole, a w tygodniu odebrałam maila od jednej z Mam z prośbą o kontakt do naszych Forumowiczek ;*
I faktycznie, trochę za krótko było. Jeszcze godzinka by się przydała

AgaGrusiecka pisze: Jeszcze godzinka by się przydała

Koszt niemały, bo chyba 45 zł, ale dzieciaki bardzo zadowolone.
Naprawdę dobre miejsce na rodzinną imprezę. Oczywiście głownie ze względu na salę zabaw dla dzieci.
Toaleta z przewijakiem, nocnikiem, podkładką na sedes, chusteczkami dla dzieci. Krzesełka do karmienia. Bardzo smaczne jedzenie. Jedynym minusem było zakręcone ogrzewanie. Na sali było dosyć chłodno. Nie można było włączyć kaloryferów samemu.Niefajnie :/kari pisze: pani w ciągu dwóch dni wysłała mi 2 maile

Patrycja11 pisze:19.06 mamy 8 rocznicę ślubu, będzie co świętować razem
My tam organizowaliśmy chrzciny naszego dziecka i wszystko było świetnie zorganizowane, a jedzenie przepyszne. Często też odwiedzimy tę restaurację w niedziele jeśli mamy ochotę na pyszne jedzonko, dlatego szczerze mogę polecić.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości