A 2013 
Ja mogę. Ale Ty za trzy tygodnie ze mną - bo w prognozach jakieś deszcze się pojawiły.klara76 pisze:Teraz zaczynam zaklinanie pogody, kto się dołączy?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
klara76 pisze:Deco-Ania, przez chwilę się nad tym zastanawiałam ale w końcu stanęło na tym, że nie kupujemy. Znaczy, Młoda ma głównie dostać kasę, chcemy kupić jej laptopa, więc dołożymy to czego nie uzbiera
Ale okazało się, że nie musieli dokładać 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Mamy mały kościółek, a właściwie kaplicę, bo kościół dopiero budują. Dzieci w naszej grupie szło prawie 60, więc bałam się trochę o organizację. Ale wszystko poszło w miarę sprawnie i sympatycznie. Duża w tym zasługa naszego księdza. 
Moja koleżanka ze szkolnej ławki zdarła nos dzień przed komunią - podczas jazdy próbnej na rowerze, który już w sobotę przywiózł jej chrzestny 
U nas wczoraj na próbie katechetka powiedziała, że dzieci nie zabierają niczego: książeczek, rękawiczek, torebeczek...Blue pisze:Torebka komunijna przydała sie głównie w białym tygodniu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości