faktycznie musiałaś się napracować!! kakonka pisze:Bian, pieknyu nas ma byc Olaf- wyzwanie dla matki ale zrobię
nie pokazywałam tegorocznego tortu Filipa
oto on-
innego zdjęcia nie mam ;p
faktycznie musiałaś się napracować!! kakonka pisze:Bian, pieknyu nas ma byc Olaf- wyzwanie dla matki ale zrobię
Ja też!Fuente pisze:Amelka zrobiła wielkie ŁAŁ!

Zachwycił mnie już dawno, ale dopiero teraz piszę.misia-misia pisze:Nasz dzisiejszy dla Majki
Też bym chciała taki tort dostać.

dla siostry 
A 2013 

Goście byli zaskoczeni, że mimo, że wypieki nietradycyjne to tak smaczne no i najważniejsze: mój Syneczek był zachwycony traktorkiem i koparkami, no i wszystkiego spróbował 

A 2013 
No to jak co roku chwale się moim specem 

W tym roku chciała tort z Psim Patrolem ze szczególnym uwzględnieniem Rockiego, no to zrobiłam jej trzy 

2017
2021

ja jestem z tobą. 

Ja tort robiłam na gotowych blatach biszkoptowych. Na pierwszą warstwę kładę zwykle jakiś dżem, a potem te dwie warstwy to krem jogurtowy zabarwiony wybranym barwnikiem. Nie przepadam za masami na bazie masła, krem jogurtowy jest zdecydowanie bardziej delikatny w smaku. Czasami dodaję jakieś owoce. Tort obsmarowuję też tym kremem jogurtowym, nakładam opłatek i na krem rzucam posypkę waflową, możesz kupić w różnych kolorach 
zbroziu pisze: jak robisz krem jogurtowy?

jutro kręcę tort więc porada w sam raz na czas 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość