gdyby nie to, że komunię robiła tam moja siostra cioteczna, natomiast tak, nie jest to typowy układ, umowy brak, zaliczka kiedy Ci pasuje
(ja się wręcz domagałam nr konta), natomiast tak jak pisałam, ja byłam mega zadowolon, ogród robi robotę
sporą część imprezy spędziliśmy na tarasie, a ten ogromny ogród posłużył za tło do sesji foto
Miałam w ogóle podpisaną umowę na imprezę w Traczu k. Strykowa, ale mimo utaty zaliczki, odwołałam rezerwację, ponieważ tam jest kilka imprez na jednej sali, a w czasach korony bylo dla mnie ważne, żebyśmy byli sami
mimo tego, że tak jak piszesz, wystrój jest dość surowy 
my z tej samej parafii co martula, u nas w szkole są 2 klasy komunijne, z czego z jednej rodzice się zgadali i przenieśli się do parafii na Janowie. My mieliśmy ostrą burzę mózgów, czy też nie przenieść na Janów, w końcu zostajemy w tej parafii - termin 22 maja i i część dzieci wiem ze na 29 maja od nas z klasy. Nie wiem tylko jak będzie z tymi obowiązkowymi obecnościami co niedziela - czasem wyjeżdżamy i to że nie interesuje ich,że ktoś pójdzie do kościoła gdzie indziej np. u babci to jakaś paranoja! U nas siostra od religii dała już listę modlitw do zaliczenia , jedna na miesiąc. Zaliczali już też część modlitw w 2 klasie.martula_87 pisze:kari, u nas to były 4 szkoły wcale nie małe więc tłum.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

zamówiony fotograf na dzień po, zamówiony fryzjer (idziemy w tym tygodniu na fryzurkę próbną). Zostały buty i wianek/bukiecik, szukam fajnej kwiaciarni. No i ostatnie modlitwy musi pozaliczać. 

2017
2021
2017
2021
do sali komunijnej i jej otoczenia oraz mojego męża bardzo ten grill nam pasuje
kari pisze: na imprezach kościelnych dzieci nie będzie u nas alkoholu.
My mamy obiad dwudaniowy, na deser lody, przystawki, sałatki, 3 rodzaje ciast, napoje, dzieci do 10 lat liczą 50% ceny, jedynie tort i szampan będzie w naszym zakresie, ewentualnie napoje gazowane, bo w cenie nie ma ale nie będziemy kupować, bo mało kto pije

serio to nawet dzieci nie siedzą razem tylko z rodzicami???
mimo, że brałam tam ślub cieszę się, że nie trafiłam na proboszcza przy spisywaniu protokołu. U nas nie ma szopek, podzielone jest po dwie klasy, ksiądz do dogadania, i dzieci nie muszą być w pierwszych ławkach na mszy bo i tak ich wola pod ołtarz, zbierają podpisy w indeksie. Proboszcz z Waszej parafii to biznesmen nie ksiądz, jak RydzykUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości