tylko krawat inny bo był dobierany losowo ale i tak będziemy zakładać muszkę

, a nawet rzucił do małego "jaką masz fajną czapkę" 

, bo u nas chrzciny przed nami (do komunii MUSIMY się wyrobić
), a garniturom dla dzieci mówię stanowcze NIE. Niewygodne, niepraktyczne.Znam przypadki, kiedy dzieci były chrzczone dzień-dwa przed komunią. Przemyśl to - kupisz jeden strój, a Stanisław obskoczy w nim dwie imprezyszaraczarownica pisze:do komunii MUSIMY się wyrobić
no właśnie. Zajrzę tu wieczorem.martula_87 pisze:Muszę odgrzebać zdjęcia
szaraczarownica pisze:Za to matki chrzestnej totalny brak i o to się rozbija cała organizacja
szaraczarownica pisze:, a garniturom dla dzieci mówię stanowcze NIE. Niewygodne, niepraktyczne.

)

jak wtedy ktoś nam mówił "Ale z niego kluseczka" to mnie to wkurzałooooooooo tak, że masakra. A jak dzisiaj obejrzeliśmy zdjęcia, to rzeczywiście z niego grubasek był. Ale za to jaki słodki. Do schrupania. Bezzębny, mały, roześmiany pyszczek.ava pisze:Patrycja11, jaka słodka pyza![]()
ava pisze:Mamy taki sam kocyk

zbroziu, weszłam na stronę i moim zdaniem ceny nie są jakieś baaardzo wygórowane. Ja kompletowałam strój sama i wyszło rzeczywiście taniej, ale różnica nie jest kolosalna - na te elementy, które na ogoł wchodzą w skład zestawu z Szafy Krasnali, wydałam 138 zł, tj. spodnie (40), szelki (15, ostatecznie jednak ich nie założyłam), koszula (28), sweter (40), mucha (15). A ile się najeździłam i naszukałamzbroziu pisze:bardzo mi się podoba strój jaki pokazała milencja83, ale aż boje się wejść zobaczyć ile kosztuje.Pewnie poprzestanę na skompletowaniu stroju sama.

martula_87 pisze:zbroziu, mój mąż jak zobaczył cenę w Szafie Krasali to omal nie zemdlał generalnie wszystko co chciałam najbardziej to tak ok 200zł by kosztowało nie licząc rajstop i bodziaka.
martula_87 pisze:Ale kilka dni później byłam na giełdzie i zakupiłam u pani strój z Szafy Krasnali, miała normalnie katalog i jeżeli czegoś nie miała można było wybrać zapłaciłam 100 zł dla mnie spora różnica.
zbroziu pisze:na jakiej giełdzie?
martula_87 pisze:zbroziu pisze:na jakiej giełdzie?
Samochodowej. Tej co jest co niedzielę w Łodzi na ul. Puszkina i ul.Dostawczej.
zbroziu pisze:bardzo mi się podoba strój jaki pokazała milencja83, ale aż boje się wejść zobaczyć ile kosztuje.
Ja tez jestem pozytywnie zaskoczona. Do tego stopnia, że zmieniłam koncepcję na strój dla Julkaava pisze:moim zdaniem ceny nie są jakieś baaardzo wygórowane

Hmm, moja pewnie nie będzie.zbroziu pisze:myślę że moja sukienka będzie o wiele tańsza
. Ja zdecydowałam się na zakup tam, bo po prostu nie mogłam sobie pozwolić na szukanie tak jak ava, , bo moje dziecko jest hmmm.... no nie pozwoliłoby mi na to
.
. Odsprzedawać raczej nie będę, ale jeśli chcesz to mogę Ci pożyczyć
.nie wiem czy sama nie będę chciała zostawić na pamiątkę. Antosia strój jeszcze mamy.milencja83 pisze: mogę Ci pożyczyć
Niezła różnicamartula_87 pisze: byłam na giełdzie i zakupiłam u pani strój z Szafy Krasnali, miała normalnie katalog i jeżeli czegoś nie miała można było wybrać zapłaciłam 100 zł dla mnie spora różnica.
Wiesz, mój podczas poszukiwań miał już prawie 10 m-cymilencja83 pisze:Ja zdecydowałam się na zakup tam, bo po prostu nie mogłam sobie pozwolić na szukanie tak jak ava, , bo moje dziecko jest hmmm.... no nie pozwoliłoby mi na to
gdyby był taki malutki jak Twój, też na pewno nie miałabym czasu na jeżdżenie po sklepach. A strój wybrałaś super
jak mu ten strój nie pasujeHmm, jak dla mnie to jest strój w sam raz na chrzcinyzbroziu pisze:to nie jest strój na taka okazję
kari pisze:to może niech Go ubierze, jak księcia Georga

niesia2708 pisze:zbroziu, mi się podoba. Na pewno będzie wygodniejszy niż garniturek.

kari pisze:to może niech Go ubierze, jak księcia Georga jak mu ten strój nie pasuje

grafitowa pisze:nie wiem, o co chodzi Twojemu mężowi.

malulu pisze:marcjol, dzieci spokojnie mogą mieć czapeczki w kościele.
Dziękuję Ci bardzo 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość