Jak w temacie - co robicie, by na nieznanym terenie czy też znanym, ale ogromnym np. centrum handlowe, nie zgubić własnego dziecka?
Z góry dzięki za odpowiedzi
(Uwaga! Będę niektóre cytować ;P )
(Uwaga! Będę niektóre cytować ;P )

Mimo wszystko ubranie dużo daje - im bardziej charakterystyczne tym łatwiej.

martula_87 pisze: w Manu to bardzo często się zdarzało że rodzice często gubili specjalnie dzieci ochrona zapewniała opiekę a oni po spokojnych zakupach zgłaszali się po dzieci.
My antosiową mamy już ... 4 lataszaraczarownica pisze:nie wiem jeszcze jak bardzo jest wytrzymała
. Przeżyła wyjazdy nad morze, pobyty na basenie... a w ktorym rossmanie?? U nas nie było niestety a wlasnie czegoś takiego potrzebuje.szaraczarownica pisze:Zobaczyłam dzisiaj w Rossmannie opaski na rękę z endo
są cienkie, gumowe. Myślę, że jakiś czas wytrzymają. Zwłaszcza, że nie jest potrzebna nam często. W zasadzie kupiłam tylko ze względu na planowaną wycieczkę do Wrocławia. Ale ponieważ nie wiem jeszcze jak bardzo jest wytrzymała i jak długo będzie można ją kupić, więc kupiłam 3 sztuki. Cena? Zawrotne 2 zł

Właśnie tez miałam pytać, bo wpadłam po przedszkolu do GŁ i nie było.martula_87 pisze:a w ktorym rossmanie?? U nas nie było niestety a wlasnie czegoś takiego potrzebuje.

Fuente pisze:A jak wy dbacie o swoje pociechy podczas wyjazdów, miejsc publicznych gdzie jest dużo ludzi i dziecko może się zgubić?

naleśniki.(Różnica polega na tym że w domu mąż robi z mąki orkiszowej a na urlopach ja z białej mąki i normalnego mleka).Nie zdarzyło się jeszcze bym miała tylko swoje dzieci do obczęstowania:)Jedyne co to pytam,czy nie są uczulone.Podobnie z owocami czy kanapkami.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości