Misiak pisze:może na jakiś przedłużony weekend tam skoczymy pod koniec maja?
Ostatni raz byłam w tamtych rejonach jako małe dziecko więc przebieram nóżkami. Oby pogoda dopisała.

bo właśnie dostałam informację z Rainbow że nasz hotel zakończył współpracę z Labrandą. Teraz zagwozdka czy lepiej to zmienić, bo nie wiadomo co będzie na miejscu. (Lecimy dopiero w połowie sierpnia, także jeszcze trochę czasu jest) ale boję się żeby na miejscu nie okazało się że coś jednak trzeba zmieniać hotel na miejscu albo dziwne akcje wyjdą w trakcie.

to miejsca w naszym obecnym hotelu już by dla nas nie było 
to wyszło że już jest nowy właściciel

wiecie zawsze obawa jest czy nowy właściciel hotelu jest ok, czy jednak coś może się wydarzyć.

byłam wczoraj w R i mój mąż musi podjąć decyzję dokąd lecimy i dlaczego na Peloponez, jak sugeruje żona i co było pierwszą zaprezentowaną mi ofertą
Warunek był prosty: ma być duuuuuużo do zwiedzania.
Egipt. Chyba wolałabym Turcję, ale jako że zależało nam na "grupowym" wyjeździe (lecą jeszcze moje dwie siostry z rodzinami) to zostałam przegłosowanaola pisze:U nas w tym roku będzie pierwszy raz
To i tak są nasze pierwsze rodzinne wakacje za granicą, do tego będziemy mieli najlepsze towarzystwo, także jestem dobrej myśliszaraczarownica pisze:ava, nie pocieszę, uważam, że twój wybór jest lepszy
Moja siostra była rok temu i wróciła bardzo zadowolona.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość