martula_87 pisze:młodzieży na wakacje imprezowe bo sporo tam dyskotek
martula_87 pisze:dla mnie też masakra z dzieckiem to w ogole sobie nie wyobrażam
to zalezy gdzie ma się kwaterę, 2 razy miałam do morza 2 - 3 minuty, a do miasta z 10, w pozostałych do plaży z 20 minut a do miasta nadal 10 minut.martula_87 pisze:Tłumy ludzi wszędzie daleko....
MamaŻaby pisze:martula_87 pisze:
młodzieży na wakacje imprezowe bo sporo tam dyskotek
dokładnie; w centrum wieczorami pełno "zawianej" młodzieży
) bawiłam sie zawsze swietnie
za ostatnim razem było najsłabiej bo i pogoda do duszy i srednia kwatera. Ale nie pojechałabym tam z dzieckiem, to miasteczko to jedna wielka impreza
Ale tez tam byłam ostatni raz, chyba ze na emeryturze 

ppola pisze:to zalezy gdzie ma się kwaterę, 2 razy miałam do morza 2 - 3 minuty, a do miasta z 10, w pozostałych do plaży z 20 minut a do miasta nadal 10 minut.
Ja też byłam na koloniach( miałam jakieś 13 lat) ze starszą kuzynką i pamietam jak skakałyśmy przez płot i schodziłyśmy po rynnie na dyskotekęppola pisze:byłam w Łebie w sumie 5 razy wszystkie za czasów panieńskich, ( w tym kolonie po 8 klasie ) bawiłam sie zawsze swietnie
Ooo, to kiepsko, a Mąż mnie namawia właśnie na Krynicę w tym roku. Jego brat z rodziną byli zeszłego lata i polecali.ppola pisze:Zdecydowanie słabiej wspominam Krynice Morską, tam to dopiero miałam wszedzie daleko a do tego o 21:30 z knajp czynny był tylko dancing i dyskoteka, koszmarnie drogo i bardzo slabe knajpy jedzeniowe.
) a także pojechaliśmy tam po ślubie (10 tydzień ciąży) - tym razem do hotelu (hotel Łeba) no i warunki oczywiście ok, do morza blisko tylko takie dzikie tłumy (akurat trafiliśmy w sam środek 35 stopniowych upałów) że o 9 na plaży nie było jak miejsca znaleźć...z dziećmi zupełnie tego sobie nie wyobrażam

gwyneth1975 pisze:Ja zdecydowanie polecam Kuźnicę, mała miejscowość, tłumów nie ma,

ale słyszałam od trenera, który prowadzil u nas szkolenie, że hotel jest fatalnya ja mogę tylko potwierdzić.Justinaa pisze: ale słyszałam od trenera, który prowadzil u nas szkolenie, że hotel jest fatalny
po 2 razach z rzędu,już chce się czegoś nowego.Minusem miejscowości jest ruchliwa i hałaśliwa droga dojazdowa wzdłuż półwyspu i dość wąskie chodniki,niezbyt ciekawe kwatery,gdyż w większości są to prywatne domy architektury różnej.Jednym słowem jak ktoś szuka prężnego pensjonatu/ośrodka z bajerami dla dzieci czy siebie, to tam ciężko znaleść coś w tym stylu,pewnie są pojedyńcze miejsca.Jest też spory kemping trochę oddalony od centrum Kuźnicy.Straganów faktycznie brak,raj dla rowerzystów-ścieżka nad samym morzem przez półwysep.Odrobinę brak mi "klimatu" i "uroku" tzn spaceru do morza przez las,a nie przez tory,zbyt ruchliwea droga dojazdowea,brak chociaż małego klifu (płasko bardzo-ale to pod wózki z kolei dobre).Ogólnie polecam bardzo ze względu na fajną i pustą plażę,dla rodzin z małymi dziećmi i osób szukających spokoju i ciszy.No i blisko jest.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

malulu pisze:Smardzewice
albo rodzin z dziećmi. My nocowaliśmy zawsze "U Stoczka", bardzo blisko tamy i plaży, niedaleko są również restauracja i GreenBarteżtam nie byłam, ale słyszałam że ludzie sobie chwalą.gwyneth1975 pisze:Ja polecam choc nie jestem olą

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Agania pisze:lmyszka, ja proponuję też nad zalewem ale nieco w głąb lasów - tuż przy plaży, w sosnowym lesie, agroturystyka na końcu wsi (jeździ autobus z Tomaszowa).
http://www.karolinow.za.pl/
a szczerze jakbyście przyjechał w okolicach 16 to mogę Was po drodze zgarnąć i podrzucić do Smardzewic/Karolinowa/Tresty bo pracuje blisko dworca.

to było pierwsze miejsce na które zwróciłam uwagę, bo spodobały mi się szczególnie atrakcje na terenie ale w sezonie to 430 zł za dobę a że chcielismy jechac sami to koszta wyszły nie małeagnieszka_katarzyna pisze:polecam http://www.arturo.debki.pl/ we wrześniu płaciliśmy 180zł za dobę za domek,

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości