Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

agnieszka19 pisze:Klarysa jak Toruń to polecam B&B hotel. Do centrum okolo 500 mi cena ok. Jesli chodzi o hotel to tez byliśmy bardzo zadowoleni

klarysa pisze:Polecam ośrodek Zacisze w Spale.
zamiast zwykłego pokoju rodzice dostali 2-pokojowy apartament z dużym tarasem 

Maly teren więc nie bylo obawy, że dzieciaki zabłądzą między domkami, plac zabaw i dużo jeździków. Ten sezon już wszystkie domki zajete do końca sierpnia, ale polecam na przyszłość.
misiao1983 a ile jechaliście do Sarbionwa z dwójką dzieci wyjechaliśmy przed 3 w nocy ( wyjęliśmy ich z łóżek śpiących)i dojechaliśmy na 8:30 rano ( do 7 nam spali ).agunia pisze:a ile jechaliście do Sarbionwa z dwójką dzieci
Obiekt typowo dla rodzin z dziećmi, nie wyobrażam sobie tam jechać odpocząć bez dziecka. same domki fajne, czyste, pełne wyposażenie.
bardzo nam się podobało, jest ok 45 km od Karwi w kierunku Łeby. Polecam - pokazy karmienia i zabaw fok, uchatek boskie, dość spory teren, zadbany, place zabaw ekstra ) dużo fajniejsze show Z Błękitkiem niż we Władysławowie 
). Na pierwszym piętrze jest pokoik do zabaw dla dzieci a na drugim piętrze pokoik z fotelami gdzie można sobie wypić np poranną kawę. Młodzi i przemili właściciele.
2017
2021
, nocnik, nakładkę na sedes dla dziecka.

Wysoko w górach ma być? To polecam Wołosate, Wetlinę i okolice. Ustrzyki Górne... hmmm, ja ich nie lubię, ale i tak Cisna najgorsza XD Chłopaki z Cisnej golą nogi, jak mówi mój mąż 

cena śmieszna, znalazłam póki co inne domki w Wegorzewie ale w tej cenie bez posiłków (tyle ze rzeczywiscie standard wyższy), sama nie wiem czego szukamy, bo to dodatkowa opcja wakacyjna z teściami i rodzeństwem męża z dziećmi (oprocz Heli bedzie dwulatek i dziewięciolatka), ale na pewno weźmiemy pod uwagę, dzieki!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość