gwyneth1975 pisze:caixa pisze:Ja polecam Krynicę.
O tak, tylko proszę poleć mi jakaś fajna kwaterę dla 2 babeczek z dziećmi.
Chyba chodziło bardziej o Górską tym razemKurczak pisze:Jeśli chodzi o Krynicę Morską,

Deco-Ania pisze:Chyba chodziło bardziej o Górską tym razemKurczak pisze:Jeśli chodzi o Krynicę Morską,
Blue pisze:W Międzyzdrojach z kolei odradzam oceanarium (nic specjalnego)
Deco-Ania pisze:Centrum Nauki Kopernik Warszawa
Naprawdę warto. I obowiązkowo należy zarezerwować cały dzień.
Niekoniecznie z maluszkiem, ale taki 3-latek już będzie miał frajdę.
W miarę możliwości radzę pojechać w tygodniu. Byliśmy w sobotę i oprócz długaśnej kolejki do kasy (1h 20min) wewnątrz był dziki tłum, co czasami przeszkadzało.

agunia pisze:Mikrokosmos w Ujezdzie mnie rozczarowal.
tulipan87 pisze:Paulina S., Bian pisała niedawno na blogu o Mikrokosmosie.
Nawet miałam ostatnio pisać, że bardzo mi się podoba jak Twój blog się rozwija
Chociaż tam też więcej do oglądania. Fajniej jest podczas zorganizowanej wycieczki, kiedy przewodnik opowiada ciekawostki, są warsztaty plastyczne, ognisko.... Podobnie jest z Dinoparkiem w Kołacinku i Wioską Indiańską.

w sensie, że szerokie i nie strome?agnieszka19 pisze:Stoki fajne

Ale poza stokami nie było kompletnie co robić. Jest tam jedynie Karkonoskie muzeum....

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013byliśmy tam trzy lata temu po moją mamę która była w sanatorium. Dla mnie totalne nudy, kompletnie mi się nie podobało, a byliśmy wiosną, więc teoretycznie dobry czas na zwiedzanie i spacerowanie, ale to też może dlatego że ja nawet się specjalnie nie zagłębiałam, bo nie lubię gór latemlmyszka pisze:A Ustronie?
Niemniej samo miasto kompletnie mnie nie urzekło Też polecam!martula_87 pisze:eżeli ktoś odwiedzi Wrocław serdecznie polecam Kolejkowo.
http://wroclaw.kolejkowo.pl/
Super miejsce.

Deco-Ania pisze:Wygląda na taki ekologiczny chill out

2017
2021

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości