(jedynie co to raz pojechaliśmy z dzieciakami do portu w Gdyni Ale w zasadzie w ogóle można było nie wychodzić z hotelu)
(jedynie co to raz pojechaliśmy z dzieciakami do portu w Gdyni Ale w zasadzie w ogóle można było nie wychodzić z hotelu)
2017
2021
2017
2021
jak ktoś potrzebuje większych tłumów (plus zawsze jakas alternatywa dla gorszej pogody) to obok jest Kołobrzeg. Mieszkaliśmy w hotelu 5 zmysłów - dwa piętra (myśle, ze ok. 25 pokoi), do tego pokój zabaw, nieduży basen + brodzik ze zjeżdżalnia + jacuzzi + 2 sauny, restauracja (w ramach pakietu śniadania i obiadokolacje, bardzo dobre). Oprócz tego są tez domki, ale tutaj oferty nie znam. Obiekt na obrzeżach (od strony Kołobrzegu), blisko zejścia (trzeba przejść tylko ścieżka przez las). Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, także z czystym sumieniem polecam
http://www.5zmyslow-kolobrzeg.pl/
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Blue pisze:Yyyyyu...omg już wiemy gdzie nie jechać:
https://krakow.onet.pl/zakopane-turysci ... lm/h8f75lg
, a nie do 21:00 jak często bywa.
2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
spóźniłam się z moja rekomendacja ale ja polecam z całego serca Hotel Artus, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, w hotelu jest wszystko od basenu przez spa, ale nie traci przy tym swojej kameralności. Może komuś na przyszłość się przyda. Poza tym w Karpaczu byliśmy zazwyczaj w jakiś pokojach w centrum, żeby było blisko wszędzie piechotą (czasy sprzed Heli
) i kiedy po prostu chodziliśmy po górach 
lmyszka pisze:Może da się zsunąć
niesia2708 pisze:zbroziu, nie da rady zmienić?
Paulinka pisze:zbroziu, jeśli nie da się już zamienić pokoju to popros chociaż o złączenie
Paulinka pisze:spóźniłam się z moja rekomendacja ale ja polecam z całego serca Hotel Artus, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, w hotelu jest wszystko od basenu przez spa,
Paulinka pisze:zbroziu, i jak, udało się porozumieć z hotelem?
zbroziu pisze:Paulinka pisze:zbroziu, i jak, udało się porozumieć z hotelem?
Na razie cisza.
2017
2021
My nie nartowi, ale marzy mi się śnieg, sanki, lepienie bałwana, kulig, grzaniec przy kominku... Ech, przynajmniej te sanki
Myślałam o górach lub głębokich Mazurach, Podlasiu. Może być pokój/apartament/chatka/domek z kuchnią, by samemu gotować. Hotel/pensjonat z wyżywieniem też ok, chociaż ceny pewnie wyższe od razu. Chyba, że jakąś ofertą basenową/SPA by nas skusiły. Pomysły?
Gdzie byłyście lub jedziecie w tym roku? Czytałam wcześniejsze wpisy, ale te zimowe były głownie pod jeżdżących na nartach.
2017
2021
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości