Konferencja Ginekologiczna - warsztaty z uśmierzania bólu

Konferencja Ginekologiczna - warsztaty z uśmierzania bólu

Postautor: mietka » 27 mar 2014, 12:47

Moje studentki organizują Ogólnopolską Konferencję Studenckich Ginekologicznych Kół Naukowych, podczas której odbywają się warsztaty.
I tu cytuję wiadomość...
"Pewna firma udziela wsparcia finansowego pod warunkiem możliwości przeprowadzenia warsztatów dotyczących uśmierzania bólu porodowego metodą przezskórnej elektrostymulacji nerwów. Poszukuję osoby zainteresowane udziałem w takich warsztatach 30.03.2014r. godzina 14:30-16, ale może to ulec zmianie. Możecie zabrać znajomych partnerów/partnerki. Prośbę kierujemy do znajomych, ponieważ nasze warsztaty są już porozpisywane i każdy uczestnik konferencji bierze udział w 4,a proponowany przez nas warsztat jest nowy i po prostu nie chcemy wprowadzać zamieszania i tworzyć na nowo listy warsztatowej. Prosimy wszystkich chętnych:) zapisy na fb, mail: aga_zalinska@wp.pl lub telefonicznie 660 209 867 dzięki dla chętnych przewidujemy pewne profity, ale to już będziemy ustalać później indywidualnie:)"

Mnie wspominały o usg na super sprzęcie, ale proponuję się dowiedzieć osobiście. Można się powołać na Martę z Dziekanatu ;)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
mietka
SuperMama

Has thanked: 1 time
Been thanked: 16 times

Wróć do Aktualności