grafitowa pisze:ale raczej przez internet
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:powinno robic MPK lub miasto a nie z dodatkowych pieniędzy
Malwina pisze:To, że na koszu będzie narysowany pies, to nie znaczy, że ludzie zaczną po nich sprzątać

Zresztą jeżeli ktoś chcę i może to zachęcam do oddania głosu na ten projektmartula_87 pisze:nr L0092
Lokalizacja – ul. Dziewanny 24.
Mam duży sentyment do Stawów Jana. 
Hekate pisze:Sybel ja właśnie głosowałam na kasę dla schroniska i uważam, że to jest potrzebne. Mnie się też podobają teatrzyk kukiełkowy lub clown dla dzieci w szpitalach
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Dzięki wielkie na pewno jeżeli zdobędą te fundusze to będzie super inwestycja a dzieciaki wiele na tym skorzystają.szaraczarownica pisze:Ale na projekt wrzucony przez Martulę też zagłosuję.
Hekate pisze:clown dla dzieci w szpitalach
a ja mam ich głęboko w nosie, po tym jak kiedyś zapytałam czy oferują jakieś seanse dla dzieci usłyszałam odpowiedź, ze nie są kinem.szaraczarownica pisze:rozbudowa Obserwatorium Astronomicznego

Deco-Ania pisze:Niestety ale nie do końca wierzę w to, że wygrają te projekty na które zagłosuje najwięcej osób.
A nie chcesz wrócić z angielskim? 

Hekate pisze:A ja mam inne obawy - że zostaniemy niechcący oszukani przez to, że szacowna komisja nie zweryfikowała oszacowanych wartości projektów.
Hekate pisze:Może tak być, że w jakiejś dzielnicy wygra projekt za 1,5 mln (bo ktoś dużo chce w nim osiągnąć niewielkim kosztem) i 7 mniejszych projektów, a okaże się, że zwycięski projekt można zrealizować za 2,5 mln i oprócz niego przejdą tylko 2 inne.
Hekate pisze:Gdyby ktoś wcześniej sprawdził, czy podane wartości cenowe są sensowne,
Na pocieszenie mam inny projekt, na który głosowałam.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:montaż tablic informujących o odjedzie tramwaju
szaraczarownica pisze:lmyszka pisze:montaż tablic informujących o odjedzie tramwaju
Żebyś wiedziała o ile się spóźniają. Gdyby zgłosili projekt "punktualna komunikacja miejska", to zapewne byłby hit

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013zgadzam się w 100%Sybel pisze:Mi się wiele projektów średnio podoba, bo większość z nich powinna być "oczywistą oczywistością", do której zobowiązane jest miasto
Sybel pisze:Do tego to centrum Marcina Gortata... Dla mnie bzdura kompletna, chyba, że Pan Gortat dołoży drugie tyle na rozwój centrum swego imienia.
Sybel pisze:bo większość z nich powinna być "oczywistą oczywistością",
malaJu pisze:ja tak samo nie wierzę, że moja szkoła podstawowa nie zebrała głosów, skoro uczniowie latali z kartami do podpisów. Sami nauczyciele i ich małżonkowie to już ok 50-60 osób. Bzdura. Że niby same głosy nieważne?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość