z tym się całkowicie zgodzę.klara76 pisze:Nasi rządzący mają bujną wyobraźnie ale tylko to, realizacja zazwyczaj kiepso wychodzi

klara76 pisze:że prezydent Stępień powinien przestać myśleć bo wg mnie ma coraz głupsze pomysły;
klara76 pisze:Nasi rządzący mają bujną wyobraźnie ale tylko to, realizacja zazwyczaj kiepso wychodzi
klara76 pisze:A powiększanie ZOO - trzeba mieć co w nim pokazywać a nie robić wielki pusty teren
klara76 pisze:ark na Zdrowiu wymaga rewitalizacji - odnowienia alejek, placów zabaw dla dzieci
Audiolka pisze: klara76 pisze:Nasi rządzący mają bujną wyobraźnie ale tylko to, realizacja zazwyczaj kiepso wychodzi
z tym się całkowicie zgodzę.
Mam oczywiście na mysli fontanne na placu dąbrowskiego... Ni to ładne, ni to finkcjonalne... Pominę fakt, że jak jade do teatru wielkiego to nie mam gdzie zaparkowac bo zabrali CAŁY wielki parking żeby postawić tam to brzydactwo i nie wygospodarowali miejsca na parking...Deco-Ania pisze:Wszystko zostanie tak jak jest.
ale lunapark jest prywatny - więc władzom nic do tegoFrezja pisze:może niech lepiej zrewitalizują lunapark

agnieszka19 pisze:Dlatego japodchodzę do tego optymistycznie i mam nadzieję, że się uda i ludziom będzie się podobać
no to sobie poczekamy kilka latmartula_87 pisze:Zobaczymy widzę że narazie to sa plany jeszcze nic konkretnego nie ustalono więc narazie ja poczekam aż podejmą jakieś konkretne decyzje.
po tym jak magistrat podchodzi do budowy stadionów dla ŁKS-u i Widzewa nie spodziewam się, że park przebudują szybko - o ile w ogóle cokolwiek zrobią. Z drugiej jednak strony, nietrafione pomysły wykonują bardzo szybko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości