Przeniosłam posty z tematu Sala zabaw dla dzieci
Pepsi.
Pepsi.

Cena- coś chyba około 10 zł/h a za następną jakoś mniej.

caixa pisze:Figloraju
też tam byłyśmy. Po 3 godzinach się znudziło i chciała iść do domu 
Audiolka pisze:Kosmosem(?)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013grafitowa pisze:Byłam z Emilką też w Tęczowym Raju na Dąbrowie. Fajnie, ale około godziny 11 było pusto i Emilka bawiła się sama. Zapłaciłam za godzinę 9 zł.

W drugiej sali jest duży małpi gaj, Karolcia dawała sobie w nim radę. Dla rodziców "kawiarenka"(dostęp do internetu). Minusem jest brak podjazdu dla wózków, ale to nie wina właścicieli sali.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

teraz ze względu na to że oboje albo pół dnia w placówkach albo chorzy to nie chodzimy ale w zasadzie nie mam nic przeciwko (oczywiście zdaję sobie sprawę że zarazków tam sporo ale w sumie w każdym zamkniętym miejscu publicznym tak jest więc bez przesady
)
)
także jakaś godzina w sali zabaw pewnie i tak nie narobi tyle szkody co 9-10h dziennie z zasmarkanymi dzieciakami w żłobku 

)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013szaraczarownica pisze:My jeszcze nigdy nie byliśmy. Co najwyżej na placach zabaw w CH. Odrzuca mnie, jak pomyślę sobie ile tam jest zarazków. Na tej samej zasadzie nie puściłam Stasia do przedszkola na wizytę Akademii Budowania Klockami.

ale ma dużą przestrzeń i z punktu widzenia urodzinowego, osobne pomieszczenia dla rodziców
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013caixa pisze:w Kajtku na Widzewie. Raczej przestarzały bo to pierwszy figloraj w Łodzi. Robiłam tam urodziny bo jest mini disco , które dzieci uwielbiają
caixa pisze:agulka, w zeszłym roku właścicielka rzeczywiście ją sprzedawała. A czy ona przypadkiem wcześniej tam nie pracowała?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość