Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

dokładnie takmalaJu pisze:zbroziu, nie sądzę. Dasz szpinak, kupa bedzie zielona. Dasz buraczki, będzie fioletowo-czerwona.

szaraczarownica pisze:A jak dasz kukurydzę, to dopiero będzie zaskoczenie, bo wychodzi praktycznie nienaruszona
Ile zjadł a ile wyszło

a mój mandarynkami i też wesoło wyskakują w kupskuMalwina pisze:Mój zajada się orzeszkami i też mam później zwrot orzeszków z kupą.

niesia2708 pisze:Ile zjadł a ile wyszło
niesia2708 pisze:A pozostając w temacie kukurydzy- wiecie,że tuczy.... Nie ta w ziarnach, ale zmielona.

Że niby po Zyrtecu? Na mojego to nie działaMalwina pisze:będzie Ci Karolina lepiej spała
Raczej nowe. Tylko chyba poczekałabym aż ta wysypka zniknie.niesia2708 pisze:Nadal marchewkę próbować czy nowe warzywo?
ava pisze:Że niby po Zyrtecu? Na mojego to nie działa
na Gabrynia również nie.szaraczarownica pisze:ava pisze:Że niby po Zyrtecu? Na mojego to nie działa
Na Stasia też nie
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
też chyba można. No i zastanawia mnie czy ta nietolerancja objawi sie też ewentualnie bólem brzuszka czy jakoś inaczej. Czy jedno podanie wykaże ewentualny problem?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Blue pisze:Jakie są mleka dla Juniorów HA?Myślę że mogłabym spróbować mieszać Nutramigen pół na pół z jakimś mlekiem HA,ale nie mam rozeznania co jest na rynku.Zanim będą wyniki i diagnoza od alergologa,to podziałam sama.Z drugiej strony czy jest sens się cackać z mlekami HA skoro H.je normalnie jogurty,ciasteczka (w których też zapewne jest mleko/laktoza),nie wiem,ale to sugestia pediatry.J.przeszła płynnie z Nutra na Nestle Junior i było OK,nie wiem już sama.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości