Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Malwina pisze:zbroziu, jeśli masz Bobovitę, to rób ją przed kąpielą, a po kąpieli podawaj. Wtym czasie ci zgęstnieje.

lmyszka pisze:zbroziu, nie mam pojęcia. Może i powinno się wg niej robić, ale przecież każde dziecko jest inne. Jedno lubi rzadką kaszkę inne gęstą. Nie wydaje mi się aby miała zaszkodzić z większej ilości łyżek.
Malwina pisze:A moim zdaniem dosypywanie to nie jest najlepszy pomysł, bo dokłada się w ten sposób cukru.
W tych kaszkach jest i tak już sporo tego.

lmyszka pisze:A to na tych kaszkach jest przepis? Ja zawsze robiłam na oko

zbroziu pisze:zastanawiam się też czy jak mleko jest cieplejsze to czy jest szansa że kaszka szybciej zgęstnieje?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ja patrzę po ludziach, żeby ocenić czy dana osoba jest handlowcem czy sama wyhodowała dany produkt. Wtedy można podpytać czy na pewno będzie dobra dla maluszka i mieć nadzieję, że Cię nie okłamie.

Ale mają coś po za marchewką? Tą BIO of corse 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:niesia2708, no ale poczekać do kiedy? Bo jak alergik to wydaje mi się, że miesiąc w tej kwestii nic nie zmieni. Bo karmisz piersią?
niesia2708 pisze:No i druga sprawa jest taka,że Karola jest prawdopodobnie alergikiem i alergolog kazała poczekać z rozszerzaniem diety....
Czyli nic tylko czekać aż wyrośnie z nocnych pobudek 

Bian pisze:Bo już np. taki Leon ma cukier lub/i syrop glukozowo-fruktozowy

szaraczarownica pisze:ponoć już lepszy cukier niż syrop glukozowo-fruktozowy
Malwina pisze:bo mm też zawiera witaminę D i wg niektórych pediatrów nie ma konieczności podawania już dodatkowo wita d3
Malwina pisze:bo mm też zawiera witaminę D i wg niektórych pediatrów nie ma konieczności podawania już dodatkowo wita d3

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:dziecoko zjada obiadek a potem mimo wszystko płacze bo chce butlę?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013malaJu pisze:lmyszka pisze:dziecoko zjada obiadek a potem mimo wszystko płacze bo chce butlę?
standard.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości