Chcę jak najszybciej zapomnieć ostatnie kilka nocy. I na nic nie pomoże wietrzenie. U mojej mamy na parterze panują zupłnie inne warunki klimatycznie niż u nas na 11tym.malaJu pisze:A jak jest u was?
Tylko wilgotności nie mam jak zmierzyćmalaJu pisze:Temperatura w ciągu dnia to 19-21 stopni, w nocy ok 19-20.
malaJu pisze:A moja mama i tak uważa, że jej 23 stopnie i wilgotnośc 20-30% są zdrowsze.
Pepsi pisze:Ja z tych ciepłolubnych i jak nie ma u mnie 23 stopni to jest mi zimno
martula_87 pisze:No i lubię byc w domu w krótkim rękawku nie znoszę nosic swetrów w domu

a ja mam odwrotnie: wolę założyć bluzę a żeby było nieco chłodniej i lepiej mi się oddychało.martula_87 pisze:nie znoszę nosic swetrów w domu.

W domu mamy ok 21-23 stopni i jakoś mi gorąco nie jest
Mała na ogół ma na sobie body z krótkim, bluzeczkę z długim, spodenki/półśpiochy, ewentualnie body z krótkim plus pajac.
Maria chodzi w bodziaku z krótkim rekawem, cienkich spodenkach lub leginsach i skarpetkach.

Przy 25 bym chyba nago spała.

). Nie mamy nawilżacza powietrza.U nas niestety to samo, dlatego młodego, który spędza na podłodze prawie cały dzień (ma kawałek dywanu, ale jakoś ciągle z niego uciekakakonka pisze:od poodlogi u nas bardzo ciągnie
natomiast z wilgotnoscia u nas slabo, bo w granicach 25 - 30%.malaJu pisze:Chciałam tylko nadmienić, ze przy mrozach wilgotność zawsze spada. My mamy teraz 40% bez wietrzenia. I sucha skore, niestety. Czekam, aż się ociepli.

Emi pisze:Temperatura jest w granicach 17-19 stopni
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
- Patrycja11

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wróć do Porady Idealnej Pani Domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość