Audiolka pisze:Mnie osobiście nie tyle brak cierpliwości do tworzenia cudeniek z lakieru i serwetek

Deco-Ania pisze:Fuente, ale Ty to może z tymi lakierami teraz uważaj, co??
Bian pisze:Dziewczyny a może Wy byście poprowadziły taki mini kurs?
pamiętaj o mnie jak już będziesz chciała sprzedać.malaJu pisze:potem mogę to komuś za drobną kase odsprzedać.

ja chętnie pomogę komuś bardziej doświadczonemuBian pisze:Dziewczyny a może Wy byście poprowadziły taki mini kurs?

malaJu pisze:Mi zostało mnóstwo rzeczy do decu. Musze zrobić jeszcze kilka wieszaków do szafy a potem mogę to komuś za drobną kase odsprzedać.

malaJu, jestem bardzo ciekawa twoich wieszaków 

Emi pisze: malaJu, jestem bardzo ciekawa twoich wieszaków

malaJu pisze:drobniutki papier ścierny

Dobry wybór 

malaJu pisze:Flugger.
bo się jej podobno sprawdził 

Wiesz, jak z seksem

malaJu pisze:jak z seksem![]()
malaJu pisze:co do koloru... kolor tła musi być jaśniejszy niż najjaśniejszy element czyli buzia wróżki. Ja bym poszła w kolor jaśniuteńki że hej.Chyba , ze zrobisz odwrotnie - ciemny a na to warstwa biała i dopiero kolorowa.
Dziękować 

w końcu 

gohnia pisze:Bian, piękne! Na pewno ciężko rozstawać się z tak ładnymi rzeczami
Więc zazwyczaj obdarowuję tym co sama wykonam 
Fuente pisze:gohnia pisze:Bian, piękne! Na pewno ciężko rozstawać się z tak ładnymi rzeczami
Niekoniecznie... dla mnie np. robienie decoupagu ma sens wtedy kiedy robie go dla kogośWięc zazwyczaj obdarowuję tym co sama wykonam
Chlebak, który wstawiłam wyżej, zdobi teraz kuchnię moich rodziców. Jak go robiłam, to wręcz go tam widziałam i jakoś nie mogłam go zatrzymać dla siebie. Ale jeśli chodzi o sprzedaż, to w sumie cieszę się, że te pierdółki się nie sprzedały, bo jak teraz planuję pokój Hani, to je tam widzę 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Uffff... Pomysł i częściowe wykonanie moje, lakierowanie i wykończenie moja mama, bo ja w ciąży nie chciałam mieć styczności z lakierami i preparatami do decu. Jak tylko uda mi się poustawiac komody w pokoju Amelki i wykończyć wszystko to wstawię zdjęcia pokoiku 

Dla rodziny i znajomych 

Wróć do Porady Idealnej Pani Domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości