Mnie też, na pewno macie piękny domBlue pisze:Wiolancia-fajne zakupy,ty zazwyczaj jak coś kupisz czy Alutce czy do domu,to mi się podoba
2017
2021

2017
2021
bez granatowego
polubicie sięniesia2708 pisze:Mam nadzieję,że się polubimy
Tylko używaj wody demineralizowanej. Zero kamienia.My mamy żółte i też je bardzo lubię, nawet zastanawiam się nad zakupem jeszcze dwóch w innym kolorze. Choć mój Mąż jak je zobaczył, to stwierdził, że kojarzą mu się ze ścierkąszaraczarownica pisze:niesia2708, też mamy te poszewki, tylko różowe. Bardzo fajne są

Mamy co prawda duży basen Bestway, ale po 1. boimy się go wyciągać przy mniejszym, 2. żeby woda jako tako się nagrzała to potrzebne jest najlepiej 35 stopni przez kilka dni, 3. koszmarnie się go czyści (trzeba było kupić taki na stelażu, ale Polak mądry po szkodzie...).

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
w dzisiejszych czasach trudno znaleźć taką niszę
2017
2021

)
My w końcu wybraliśmy meble do salonu. Teraz tylko musimy sprawdzić ich jakość, wiec czeka nas wycieczka w okolice Wieliczki. Może któraś z Was miała do czynienia z meblami Zych?

bo długo się przymierzaliśmy do zakupu
bo nasz stary HP nie chce już z nami współpracowaćWróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości