evelinka pisze:Pampersów oryginalnych nie kupowałam, bo dla mnie sa za drogie.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

malaJu pisze:Właśnie kończę testować Toujours z Lidla no i niestety - sam papier i odparzona pupa

to dokładnie tak jak my. Tyle, że teraz jak jest ta seria limitowana reniferkowa to używamy tylko tych również na noc.gohnia pisze:My na co dzień używamy Dada Premium 5, a na noc Pampers Active Baby, jako że są bardziej chłonne.
to tak jak nam.tulipan87 pisze:My przetestowaliśmy wiele różnych pieluszek i najbardziej odpowiadają nam Pampers Active Baby oraz Dady.

niestety nie we wszystkich.Malwina pisze:W tych mniejszych jest jakieś specjalne wycięcie na pępek z tego co kojarzę.
malaJu pisze:niestety nie we wszystkich.Malwina pisze:W tych mniejszych jest jakieś specjalne wycięcie na pępek z tego co kojarzę.

kari pisze:szaraczarownica, to już 4 nosi?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Musze spojrzeć jak będę w Biedronce.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013są na pewno, wydaje mi się że już na stałe w ofercie, bo kiedyś to tylko się pojawiały. Teraz często widuje 1, więc zapewne wprowadzili je do oferty.lmyszka pisze:Czy Dady sa w rozmiarze 1??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość