Podoba mi się taki jak miała kakonka, ale w sumie jest niezbyt tani. Mój drugi typ to:
Wózek firmy Krasnal model Coral.
Bynajmniej mamy jeszcze czas. Najpierw muszę pojechać i pooglądać na żywo

niesia2708 pisze:Podoba mi się taki jak miała kakonka

Fuente pisze:agnieszka19, rozumiem że captive?
Mam jeszcze sporo czasu 

malaJu pisze: wszystko dla dziewczynki musi być "juziowe".

agnieszka19 pisze:lub pomarańczu...
W końcu, prawie kwiatek 
malaJu pisze:no, robale też twierdzą, że obok zółtego to najatrakcyjniejszy kolor dla wózka... i uwielbiają na takim siadać
malaJu pisze:brązowy
malaJu pisze:robale też twierdzą, że obok zółtego to najatrakcyjniejszy kolor dla wózka... i uwielbiają na takim siadać
malaJu pisze:Co więcej, tak czy inaczej kilkanaście razy powiedzą Ci, że masz synka... Nawet we wstążkach i różach.

Zresztą wózek jest genialny... chociaz ja powiem szczerze, ze dla mnie ten standardowy materiał w captivii jest zbyt połyskliwy, dlatego ja się tak uparłam na imitację lnu, bo jest bardziej matowy i nie świeci sie tak jak standard.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

) W każdym razie był na pewno bo tez go braliśmy pod uwagę 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Koleżanka miała trójkołowca i strasznie niestabilne to było 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Też mi się podoba, ale chyba bym się bała o stabilność. Z drugiej strony.. skoro mamy wypowiadają się tam pozytywnie, to może warto zaufać takiej opinii. Myślę, że Chicco nie wypuściłoby na rynek czegoś, co nie jest bezpieczne. Poza tym na pewno są odpowiednie atesty. Ja bym poszła do sklepu i obejrzała sobie taki wózek osobiście. Wtedy będziesz miała pewność, że nie musisz się martwić o maleństwo na spacerku.absolutnie się nie zgodzę.Fuente pisze:Koleżanka miała trójkołowca i strasznie niestabilne to było

MegiMłody pisze:Imyszka - są wózki z samą gondolą. My zamierzamy kupić 2 w 1 więc nie rozglądałam się za samymi gondolami ale są w ofercie. Polecam sklep bejbi na Przybyszewskiego bo mają dobre ceny, my tam jutro chcemy kupić fotelik bo wózka, który wybraliśmy, tam nie mają.
A my wybraliśmy Tutek Tambero, ma któraś z Was doświadczenie w jego użytkowaniu?
pozdrawiam
Jakub_Paluch pisze:MegiMłody pisze:A my wybraliśmy Tutek Tambero, ma któraś z Was doświadczenie w jego użytkowaniu?
pozdrawiam
Absolutnie nie kupowac fotelika z Tutka!!

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Patrycja11 pisze: Fuente pisze:Koleżanka miała trójkołowca i strasznie niestabilne to było
absolutnie się nie zgodzę.
kochecka pisze:ja też się nie zgodzę my mamy Jane Slalom Pro Matrix i prowadzi się rewelacyjnie, w zasadzie jednym palcem jest bardzo stabilny i zwrotny nie zamieniłabym go na czterokołowca.
Najlepszy wózek jaki miałam przyjemność prowadzić 
niesia2708 pisze:jak się sprawdza na śniegu??
Fakt - jesteśmy z mężem wysokiego wzrostu i może stąd nasze obawy o odpowiednią ilość miejsca dla dziecka w wózku. Może moje spostrzeżenia się komuś przydadzą. Moja propozycja wózka dla długich dzieci rodzonych jesienią/zimą i dla rodziców z dużym bagażnikiem kombi:
Oczywiście jak ktoś chce i może przeznaczyć więcej kasy na wózek to niech szuka takiego z lepszą amortyzacją i lepszej jakości. Mój niestety nie jest wykonany z dbałością o szczegóły.Hekate pisze:A dlaczego 4 koła a nie 3? Bo wózek na 3 kołach nie jest stabilny - jak wjedziecie przednim kołem na wysoki krawężnik to wózek działa jak taczki - ciężko utrzymać równowagę.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości