4 kołowca Quinny niestety nie znajdziesz. Chyba że Quinny Speedi, ale on nie jest 4 kołowy.MadMar pisze:na pompowanych, skrętnych kołach z amortyzacją
4 kołowca Quinny niestety nie znajdziesz. Chyba że Quinny Speedi, ale on nie jest 4 kołowy.MadMar pisze:na pompowanych, skrętnych kołach z amortyzacją

Jedyny minus ode mnie za kolor, ponieważ ciężko było znaleźć uniwersalny zarazem niezbyt jasny i niezbyt ciemny
Ten wózek można na żywo zobaczyć w Dino.

jesli spacówka ma opcję zabudowania na zimę, to powinno być ok. Moja Teutonia ma. bo dokupilismy akcesoria.MadMar pisze:ale czy w gondoli nie jest cieplej? i może lepiej w spacerówkę przesiąść się dopiero na wiosnę?

szaraczarownica pisze:piękny kolor

kari pisze:MadMar, Fuente ma taki sam jak Ty
Fuente ma Captivę 
Firma ta sama tylko model inny 
malaJu pisze:MadMar, chyba Fuente go ma. Sprawdź w dzienniku ciążowym (archiwum dzienników). Tylko w zestawieniu beżowo-szarym.
Wózkiem jestem zachwycona... Laret różni się w zasadzie tylko torbą i wzorem 

Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni. 

szaraczarownica pisze:MadMar, nie umniejszając uroku innych wózków, ale gdybym miała wybierać, to też bym wzięła Twoją kolorystykę

też mam takie wrażenie;)w wersji imitacji lnu ta wersja kolorystyczna jest najfajniejsza
ale raz na ruski rok wezmę szczotę, płyn i szoruję z całej siły. do tej pory dziur nie ma 
niesia2708 pisze:U nas stanęło w końcu na Tako Laret
Chciałabym zapytać te Mamy, które zdecydowały się na wózek Bebetto - Luca, czy jesteście zadowolone? Ja jeszcze nie zdecydowałam, ale ten jest u nas na pierwszym miejscu...

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

szaraczarownica pisze:powaliła mnie próba podjechania pod kilka schodków przodem.
ciekawe czy by dziecka nie zgubił. Przy tych próbach to pewnie w nogach i tak poskładane w pół by leżało Pepsi pisze:a tak w ogóle to co to za patent na schody przodem??

Do naszego pobliskiego sklepu jakoś w ten sposób wygodniej mi wjechać.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości