Podgrzewacz- zamiast niego mam termos z ciepłą wodą
Sterylizator też dostaliśmy w Słoniu i leży nieużywany. Wręcz denerwuje, bo zajmuje dużo miejsca.

Szybko i łatwo.

będę miała powód aby wybrać się do Ciebie po ciuszki 

Patrycja11 pisze:agnieszka19, polecam, też miałam Tufi,dokładnie taki jak wkleiła Ju, dałam siostrze, byłyśmy obie bardzo zadowoloneTakże bierz

Pomalutku odciągałam to co zalegało, brałam leki przeciwgorączkowe i przeciwzapalne, robiłam okłady z liści kapusty i powoli przeszło. Ale do dziś na samą myśl o bólu towarzyszącemu zapaleniu mam dreszcze.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Niestety u mnie lakatotor Avent poległ na całości, nawet kropelka nie skapnęła

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
No i wyciskane ręcznie leci bez problemu.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Liczyłam, że ręczny da radę. Nie kupię super laktatora za 200 zł żeby okazało się, że skorzystam z niego parę razy. Najwyżej obejdę sie bez ściągania i będę na smyczy 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013To samo u nas.sardynka pisze: podgrzewacza zaczęłam używać odkąd rozszerzyliśmy dietę i bardzo się przydaje, bo szybko podgrzewa słoiczki
Ale mam tyyyle pokarmu, że mogłabym wyżywić oddział niemowlęcy, więc pewnie każdy laktator dałby radę. 

Kurczak pisze:Nam się podgrzewacz teraz bardzo przydaje, ale dopiero od momentu przejścia na mm.

Chciałabym się go po prostu pozbyć, bo zajmuje miejsce.malulu pisze:jpuasz, ja zaczęłam przygodę z laktatorem już w szpitalu. Byłam baaaardzo szczęśliwa, że pomyślałam o tym zakupie wcześniej. Mąż nie miałby pojęcia który wybrać.
MamaŻaby pisze:malulu pisze:jpuasz, ja zaczęłam przygodę z laktatorem już w szpitalu. Byłam baaaardzo szczęśliwa, że pomyślałam o tym zakupie wcześniej. Mąż nie miałby pojęcia który wybrać.
u mnie było dokładnie tak samo. Ja proponuję kupić przed porodem i zabrać do szpitala. Nigdy nie wiesz co się może wydarzyć a szkoda by było przez brak laktatora zaprzepaścić szanse na karmienie piersią (o ile Ci na tym zależy). Dużo taniej można kupić używany, w dobrym stanie, z zaufanego źródła (np. od forumki)Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona i spokojniejsza a przy tym nie wydałam nie wiadomo ile pieniędzy.

wiolancia pisze:nawet jak będziesz karmić piersią to przyda Ci się do rozmrażania pokarmu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości