Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013kasieńka 85 pisze:lmyszka, może Kacper na tym wyższym, z barierka a Wiktor na niższym. Problem nocnego schodzenia byłby rozwiazany.

Dlatego u nas to Julek będzie spał na tym tapczaniku wyżej, bo chociaż nie zamawiałam to i tak dostaliśmy łóżko z opcją barierki zabezpieczającej.lmyszka pisze:myślę, że do takiego łóżka Kacper musiał by być starszy niż do takie piętrowego z barierkami.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
?
dziewczynekDeco-Ania pisze:Bian,
Ale fakt - dużym plusem u Ciebie jest brak okna balkonowego. To przez nie mamy taki problem z pokojem
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Deco-Ania pisze: jakie duże łózko ma Hania?
Deco-Ania pisze:No i wiesz - Ma~ też będzie trzeba kiedyś zmienić.

Deco-Ania pisze:dużym plusem u Ciebie jest brak okna balkonowego. To przez nie mamy taki problem z pokojem chłopców.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

ppola pisze:Ja tez pierwszy bo taki zestaw jeszcze wykorzystasz, nawet sama koszule
zbroziu pisze:ze względu na okazję zdecydowanie drugi

agunia pisze:Ja tez jestem za drugim zestawem i podpisuje sie pod slowami agnieszka19

Myślę tak samozbroziu pisze: pierwszy ładniejszy, ale ze względu na okazję zdecydowanie drugi
i ja.ava pisze:Myślę tak samozbroziu pisze: pierwszy ładniejszy, ale ze względu na okazję zdecydowanie drugi
Hmmmm Dla Julka kupiłam jedną (62) - nie założył ani razu. Body-koszulę z chrzcin założył dwa razy: na chrzest i na zdjęcia.agnieszka19 pisze:Dziewczyny, ale czy białej koszuli już nigdy się nie wykorzysta???
Moi chłopcy chodzą dość często. Nie tylko w święta, ale także przy innych okazjach: obiad w niedzielę, imieniny, urodziny, różnego rodzaju spotkania. Antoś czasami sam się dopomina, żeby go ubrać w koszulę.agnieszka19 pisze:Poza tym ile takie małe dziecko będzie korzystało z takiej rzeczy?
Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości