Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
niesia2708 pisze:Dziewczyny jaki szampon polecicie na łupież i swędzącą skórę głowy?? Dawniej używałam:
ale niestety jest już niedostępny
Ehh chyba muszę iść do apteki po nizoral czy coś...Podłączam się pod pytanie
podlogi nie rysuje kola ma gumowe
jezdzimy na tym wszyscy i nasi goscie tez. Najwieksza aktrakcja
polecam
właśnie zamówiłam czerwony
u Marysi tak było, natomiast dla Uli pilot zabawka to totalny hit, czym mocno mnie zdziwiłacaixa pisze:u nas też laptop dziecięcy się nie sprawdził. To trochę tak jak z tymi zabawkowymi telefonami i pilotami.

szaraczarownica pisze:Moja mama ma 7, ale tam nie ma podświetlenia, ani styków do podłączenia lampki w etui (5 to ma, więc są etui z wbudowaną lampką).
)caixa pisze:Ja też polecam paperwhite. Przy zwykłym jest problem z czytaniem nawet przy pochmurnym niebie.
kari pisze: ja mam ustawiony tryb samolotowy

Filip uwielbia i ta nie sa typowe klocki. Elementow jest mnostwo niestety sa bardzo male niektore- filizanki, sztucce.

Tasia pisze:Czy możecie polecić mi jakiś porządny plecak dla dziecka? Dziecko już 13 letnie tak więc dziecinnego nie chce

Myślę, tak jak Kurczak, gdyby ten obcas miał chociaż jednolity kolor, to już by było lepiej...Kurczak pisze:niesia2708, wg mnie sprawiają wrażenie zbyt ciężkich, pewnie przez brązowy obcas.
Moja siostra do tradycyjnej sukienki miała lakierowane szpilki w kolorze nude, na 8cm obcasie. Były wygodne, potem jeszcze nieraz je wykorzystała.kari pisze: noszą teraz kolorowe

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości