Fakt, jadł słodycze jak był młodszy ale zęby ma słabe, bardzo i to już chyba genetyka, a nie czas kiedy one wyszły
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Przy wycieraniu po kąpieli odkryłam, że górna lewa trójka się przebiła. Już wiem skąd się wzięła ta wczorajsza koszmarna noc zbroziu pisze:ale się Wasze dzieciaki rozkręciły

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Mogły by nasze wziąć przykład co nie
zbroziu pisze:lmyszka, ja zaczynam wierzyć, że zostaną już tacy bezzębni na zawsze
I mimo że wydawało mi się już z milion razy, że idą zęby, to dziąsła owszem, rozpulchnione, ale nic poza tym...Kurczak pisze:U nas też cisza... I mimo że wydawało mi się już z milion razy, że idą zęby
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Kurczak pisze:lmyszka pisze:Mogły by nasze wziąć przykład co niezbroziu pisze:lmyszka, ja zaczynam wierzyć, że zostaną już tacy bezzębni na zawsze
U nas też cisza...I mimo że wydawało mi się już z milion razy, że idą zęby, to dziąsła owszem, rozpulchnione, ale nic poza tym...
Moja Emilka miała 13 miesięcy, jak jej wyszedł pierwszy ząb, więc luz 
Na tmt straszliwego ząbkowania nie mogę jeszcze nic powiedzieć, Laura w sumie zachowuje się jak zawsze, czasem jest marudniejsza ale do przeżycia, niechby już tak zostało przy kolejnych zębach, 

marciami pisze:Ja się obawiam apokalipsy pod postacią wyżynania się kilku zębów naraz...

Wczoraj nie dałam mu już nic poza moim mlekiem, a wieczór był masakryczny - jak u lmyszki - w dzień to jeszcze jakoś próbuję przeżyć, ale wieczorem padam, a młody szaleje Myski pisze:młodemu wyszła jakaś wysypka na jednym policzku i brodzie.
Miedzy naszymi dziećmi jest niecały miesiąc roznicy... U Was zębów 10, u nas sztuk 3 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

szaraczarownica pisze:zbroziu, tak to wygląda
Malwina pisze:Fuente, Matyś ma 7 zębów
(2 dolne jedynki, dolna dwójka prawa oraz górna jedynka lewa)

wreszcie
jest już wyczuwalna dolna jedynka, prawa
na razie mała igiełka wyczuwalna pod palcem, ale jest
Ostatnio był znów okres mega marudy, dziąsło to już niemal było przezroczyste
ale dziś smarując młodemu dziąsło wyczułam tą igiełkę
Na szczęście obyło się jak na razie bez krwi, płaczu i krzyku. Oby dalej ten ząb wychodził tak spokojnie
druga jedynka jest w stanie takim jak ta pierwsza kilka dni temu, także za tydzień obstawiam drugą jedynkę dolną, do tego dwójka dolna lewa też się szykuje, dziąsło bieleje już. Wreszcie coś się ruszyło 
marciami pisze:wreszciejest już wyczuwalna dolna jedynka,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość