Tak blisko mieszkam a nie wiedziałam, że na Jagienki też jest Olmed. No ale wcześniej się nie interesowałam pediatrami 
Tak blisko mieszkam a nie wiedziałam, że na Jagienki też jest Olmed. No ale wcześniej się nie interesowałam pediatrami 

sardynka pisze:W Aleksandrowie dr Borowska (jeszcze u niej nie byłam ale wszyscy polecają)

malulu pisze:paaaat, dużo dobrego słyszałam o Renomie na Sierakowskiego. 5 dzieci sąsiadów jest zapisana do tej przychodni i każdy sobie chwali.

Gdzie będziecie mieszkać? Chwal się szybko!

To okolice moich rodzicówgrafitowa pisze:bo w tamte okolice się przeprowadzam

paaaat pisze:na Polesiu/Śródmieściu. Z których przychodni korzystacie? Jakich pediatrów polecacie?
malulu pisze:grafitowa, nowy samochód, nowe mieszkanie, nowe życieGdzie będziecie mieszkać? Chwal się szybko!
Ale tak, będą to bliskie okolice Sierki
Już się nie mogę doczekać.
Mam czas na podjęcie decyzji.
Wszystkie trzy Panie Doktor są super, choć ja z przyzwyczajenia chyba mam największe zaufanie do naszej Pani Doktor.agunia pisze:dr Podgórska przyjeżdża tu na szczepienia,więc nie musimy na Kopcińskiego jechać
MamaŻaby pisze:agunia, bo ta cała przychodnia jest naprawdę świetna
Kurczak pisze:jak w jej miejsce przyszła dr Krotewicz (do tej nie możesz się przekonać?), to zmieniliśmy przychodnię.
Kurczak pisze:A z tego co kojarzę, to pani dr Łukasik przeniosła się na Myśliwską.

Kurczak pisze:A z tego co kojarzę, to pani dr Łukasik przeniosła się na Myśliwską.
ale nie skreślałabym . 
Ale dodzwonić się po 8 to cud bo zawsze zajęta ale się da 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ola_82 pisze:Dziewczyny a może któraś z Was może polecić jakiegoś dobrego lekarza, dobrą poradnię z retkini?

caixa pisze:Kurczak pisze:A z tego co kojarzę, to pani dr Łukasik przeniosła się na Myśliwską.
A to prawda. Jest w niej od niedawna. Bardzo fajna pani dr.
caixa pisze:To że nie odbierają telefonów to standard w łódzkich przychodniach.
dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, wrażenia bardzo pozytywne i oby tak zostałoola_82 pisze:Przeniosłam się do Pabianic dzięki podpowiedzi Kurczak - dziękidzisiaj byłam na pierwszej wizycie, wrażenia bardzo pozytywne i oby tak zostało
Kurczak pisze:A z ciekawości - u której lekarki byłaś?
Kurczak pisze:obyśmy jak najrzadziej musiały korzystać
. Mam kolo siebie blisko dwie przychodnie ZOZ NR 1 I NR 2 któraś warta uwagi?
Jezeli macie kogos wartego uwagi w tej okolicy prosze was o pomoc 

znalazłam to czego szukałam czyli polecaną przychodnię/pediatrę na Dąbrowie
Ale tak dla 100% pewności wolę się jeszcze Was podpytać czy nadal polecacie przychodnię przy Tatrzańskiej 109 (Miejska Przychodnia "Dąbrowa") i pediatrę Barbarę Kryczyńską
Moja opinia nie jest też odosobniona bo poznane w parku mamy, które też chodzą do tej samej pediatry mają identyczne zdanie i wszystkie stwierdziły, że po szczepieniach szukają innego 

ja nadal polecamdorotatre pisze:nadal polecacie przychodnię przy Tatrzańskiej 109 (Miejska Przychodnia "Dąbrowa") i pediatrę Barbarę Kryczyńską
jak tylko uda nam się sfinalizować kwestię mieszkania to od razu się tam przepisujemy 
kasieńka 85 pisze:A i jako plus winda. Nie musiałam ciągnąć wózka schodami.
niektóre przychodnie nawet podjazdów dla wózków przed wejściem nie mają 

1,5 tygodnia wcześniej dr. Migdałek, która zobaczyła Stasia zanim zadziałały leki, chciała nas wysłać od razu do Biegańskiego z diagnozą "grypa", bo sama go nie poznawała. Leciał przez ręce. Oczywiście udawał, prawda?
w leczeniu powinni być zadowoleni 
kari pisze:ostatnio trafiliśmy w Luxmedzie na doktor Milenę Małecką
Co do dr Bubinskiej bardzo sympatyczna.,ale nie mam do niej zaufania .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość