baaaaaaaaaaaardzo mi się podoba ostatnio imię Martynkaagnieszka19 pisze:Martynka
agnieszka19 pisze:U nas na 99% będzie Martynka Maja

Bardzo ładniezbroziu pisze:zdecydowaliśmy się jednak na Wojtusia

agnieszka19 pisze:Martynka Maja
zbroziu pisze:zdecydowaliśmy się jednak na Wojtusia
juta79 pisze:Tylko dobrze się zastanów bo to straszne łobuziaki
ciekawe czy się sprawdzi 

)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
więc będzie Helena. daje Ci gwarancje że tak, dodatkowo to tak kochane chłopaki, ze bedziesz chciała miec jeszcze 3 innych Wojtkówzbroziu pisze:kurcze słyszę to już któryś raz ciekawe czy się sprawdzi

poison_moon pisze:więc będzie Helena.

Wojtuś to Aniołek!!! Juta bajki opowiadajuta79 pisze:Tylko dobrze się zastanów bo to straszne łobuziaki
Mirasek pisze: juta79 pisze:Tylko dobrze się zastanów bo to straszne łobuziaki
Wojtuś to Aniołek!!! Juta bajki opowiada
poison_moon pisze:więc będzie Helena.

misiao1983 pisze:Mateusz

ale że absolutnie żadne propozycje nie padają? Nie wierzęDeco-Ania pisze:U nas nawet "tapety" wciąż brak

Martula ale u mnie też nie jest tak pięknie...moja rodzona siostra ma syna Mateusza.... tyle że ten "Mateuszek" ma już 18 latmartula_87 pisze:Oj tak gdyby nie to że mój chrześniak ma dzięki mnie to imię to pewnie miałabym w domu małego Mateusza
i ta siostra się cieszy, że będzie drugi mały Mateuszek,a z kolei druga mówi, że upadłam na głowę, bo tyle jest imion do wyboru, a ja chcę takie samo. No co ja poradzę, że mnie się imię Mateusz podoba...ale to jeszcze nic pewnego, bo mężuś mówi "nie".
Zgodnie z Prawem o aktach stanu cywilnego jeżeli przy sporządzaniu aktu urodzenia rodzice nie dokonali wyboru imienia dziecka, kierownik urzędu stanu cywilnego wpisuje do aktu urodzenia jedno z imion zwykle w kraju używanych. A jak już się namyślicie
to możecie w ciągu 6 miesięcy od daty sporządzenia aktu urodzenia złożyć kierownikowi urzędu stanu cywilnego pisemne oświadczenie o zmianie imienia dziecka wpisanego do aktu w chwili jego sporządzenia.misiao1983 pisze:Martula ale u mnie też nie jest tak pięknie...moja rodzona siostra ma syna Mateusza.... tyle że ten "Mateuszek" ma już 18 latmartula_87 pisze:Oj tak gdyby nie to że mój chrześniak ma dzięki mnie to imię to pewnie miałabym w domu małego Mateuszai ta siostra się cieszy, że będzie drugi mały Mateuszek,a z kolei druga mówi, że upadłam na głowę, bo tyle jest imion do wyboru, a ja chcę takie samo. No co ja poradzę, że mnie się imię Mateusz podoba...ale to jeszcze nic pewnego, bo mężuś mówi "nie".
Bo wiesz, ciężko stworzyć jakąś wspólną listę jak męża ciągle w domu nie ma. A jak jest to właściwie pada.Patrycja11 pisze:ale że absolutnie żadne propozycje nie padają? Nie wierzę
Deco-Ania pisze:a na niej swojego faworyta, ale na razie nawet temat nie został ruszony.
Bosko, po prostu 

Będzie chłopiec
I mamy kilka imion na liście: Robert, Igor, Franciszek, Miłosz
Niby już byliśmy zdecydowani na Roberta, ale już sami nie wiemy 
Jak Lewandowski 
ja takie lubię najbardziej. Zresztą imię mojego syna też nie jest typowe, co bardzo mnie cieszykatrin pisze:A imię Miłosz zaproponował mój mąż i jest dość nietypowe i piękne...

Też mi się bardzo podoba
Proszę o więcej opinii 

A 2013 

katrin pisze:Mieliśmy od początku problem z wyborem imienia dla chłopca i czuje, że długo będziemy mieć

To mam twardy orzech do zgryzienia
Zależy mi, by syn nie miał zbyt popularnego imienia, bo wiem co to znaczy

A nie mogę tego zweryfikować, bo znam tylko jednego Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość