Mi się wydaje, że na Wycieczkowej.Emi pisze:Nie wiadomo jeszcze gdzie dokładnie będziemy, czy w tym budynku przy krańcówce czy też na Wycieczkowej.
kari pisze:Deco-Ania, ale teraz jest ta też budynek pediatrii, codziennie do pracy przejeżdżam, nowo wybudowany nawet (chyba), ale to pewnie się okaże na skierowaniu

Jestem właśnie po pobycie w tym szpitalu. Oddzielne boksy są na 1 piętrze tam gdzie są maluszki. W każdej sali jest fotel rozkładany dla opiekuna. Jest tam też malutka świetlica i sporo zabawek. Mnie z pięciolatką umieścili na parterze. W sali były 2 duże łóżka bez barierek, co okazało się problemem w nocy. Dla rodzica jest rozkładana leżanka, którą można rozkładać na noc. Mnie było bardzo niewygodnie, dopiero po podłożeniu pod prześcieradło podwójnego koca dało się spać. Pobyt rodzica jest płatny - 16 zł za noc.Emi pisze:Z tego co słyszałam od pielęgniarek to miały być tam super warunki. Wszystko nowe, ładne kolory, oddzielne boksy dla każdego, jedna łazienka na dwa boksy.

Chociaż to "koniec świata"
2.Moja lekarka została przeniesiona do Łagiewnik 
Ale wracać nie będę. Łatwiej nam podjechać raz na trzy miesiące na Teofilów niż do Łagiewnik w porannych godzinach. Zwłaszcza jak wrócę do pracy 
Patrycja11 pisze: Nawet z obiadów nie korzystaliśmy bo były wręcz obrzydliwe.
niesia2708 pisze:Jedziesz sama czy z kimś?
Patrycja11 pisze:Nawet z obiadów nie korzystaliśmy bo były wręcz obrzydliwe
w godzinach popołudniowych czyli chyba od 13/14 do 16? możesz wyjść z dzieckiem na spacer. Blisko są 2 sklepy spożywcze.agnieszka19 pisze:Też byłam tam i tylko dzięki świetym warunkom i lekarzom wspominam ten pobyt nienajgorzej.
Generalnie mam uraz do szpitali i jak sie dowiedzialam ze mamy sie tam wybrac to pol dnia plakałam... Jednak nie bylo tak źle.
Byłysmy w pokoju na piętrze. Sala była tylko dla nas. Było łóżeczko dla dziecka i rozkładany fotel dla rodzica. Był duży "zlew" taki żeżby wykąpać niemowlaka , stolik i krzesełko, tv, szafka na rzeczy.
łazienka jedna na dwa pokoje ślicznie wyremontowana z prysznicem.
Lodówka na piętrze i mała kuchenka.
Lakerze ogólnie mili i nie budzili dziecka jeśli spało. Z pielęgniarkami szło się doagadać choć byly wyjątki. Generalnie jednak bardzo polecam ten szpital!
Nie dość, że warunki bardzo dobre to jeszcze super specjaliści, którzy dość szybko wyciągnęli moje dziecko z kaszlu, który trwał 2 miesiące...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Na każdym piętrze jest kuchnia dla rodziców z lodówką, mikrofalą i zlewem, czajnikiem. Da się przeżyć. W tygodniu codziennie przychodzi do dzieci animatorka i jest na świetlicy. Chętne dzieci mogą się z nią bawić. Pielęgniarki bardzo mile i ciepłe do dzieci. Lekarze tak samo. Ośrodek piękny, plac zabaw tuż przy oddziale ale można na niego wychodzić tylko do 17:00. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Jak Tobie coś wpadnie to pytaj 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013niesia2708 pisze:TV nie pamiętam
lmyszka pisze:Niespełna 4 latek to starszak?

ja nie mogę bo nie ma wcześniej wolnych miejsc.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość