u nas równieżDeco-Ania pisze:U nas jest raczej taki "zwykły"- pieczywo- biała kiełbaska- wędlina (szynka)- babka wielkanocna- oczywiście jajka-pisanki- sól, pieprz

Gabrielka...Deco-Ania pisze:obowiązkowo dwa koszyczki: nasz i
i pewnie do kościoła nie donieślibyśmy w całości 
Nawet drugi koszyczek Ci tego nie zagwarantujePatrycja11 pisze:i pewnie do kościoła nie donieślibyśmy w całości
Antoś ze swoimkoszyczkiem pierwszy raz maszerował jak miał 1,5 roku. Do kościoła doszliśmy, ale z powrotem już były pewne problemy: 
Deco-Ania pisze:- pieczywo
- biała kiełbaska
- oczywiście jajka-pisanki
- sól, pieprz

I właśnie przed chwilą debatowałam na jego temat z mamą 
Deco-Ania pisze:U nas jest raczej taki "zwykły"- pieczywo- biała kiełbaska- wędlina (szynka)- babka wielkanocna- oczywiście jajka-pisanki- sól, pieprz
Na ogół wędzona. Nie kładziemy szynki.caixa pisze:zajączek z czekolady
Pepsi pisze:ten bez głowy?![]()

caixa pisze:U nas też zwykły:Deco-Ania pisze:- pieczywo
- biała kiełbaska
- oczywiście jajka-pisanki
- sól, pieprz
- chrzan + ćwikła
- zajączek z czekolady

Dużo jajek
Do dekoracji borówki/bukszpan, ale ja dokładam też bazie i kilka wiosennych kwiatów, żonkili lub narcyzów. Lubię jak koszyczek jest kolorowy i to nie tylko za sprawą barwnych pisanek.
Żeby nie było, nie lustrowałam co kto przyniósł, ale te owoce bardzo rzucały się w oczy.właśnie to miałam na myśli pisząc o zaskakującej zawartości koszyczka.monika pisze:u nas jeszcze ocet

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości