, sama w okolicy patrzyłam na apartamenty, ale to jeszcze w Zgierzu było, choć za parę metrów była już tabliczka "Łódź"
, sama w okolicy patrzyłam na apartamenty, ale to jeszcze w Zgierzu było, choć za parę metrów była już tabliczka "Łódź"
bo jak widzę cenę 600k i więcej za ponad 150m2 do generalnego remontu (no w tym linku Blue, gdzie jest boazeria jest parkiet na plus
) to według mnie to mega słaby interes. Bo taki remont to minimum 150k, wiec kwota robi się ogromna.
Na moim przykładzie - zdolność mieliśmy dużo większa, ale kupowaliśmy szereg i dalismy sobie granice cenową, skoro w mieście było za drogo, wyprowadziliśmy się tuż za granice miasta. Ok, rozumiem, ze nie kazdy zdecyduje się na taki krok. Ja z kolei nie brałam pod uwagę ani mieszkania tymczasowo w szeregu z wczesnych lat 90’ i jakiś stopniowych remontów ani generalnego remontu bo zwyczajnie wole wykończyć dom od początku tak jak chce ze stanu deweloperskiego. Mimo ze mam męża, który zajmuje się wykończeniami to on właśnie od remontów ucieka jak najdalej
i zdecydowanie woli deweloperkę 

Wróć do Kredyty, kupno mieszkania, finanse
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości