Mile widziane zdjęcia

)

Blue pisze:fajnie zaprojektowane
Fajny projekt nawet z malutkiego pomieszczenia może zrobić wygodną, ładną przestrzeń

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:karmiłaś ja wtedy w nocy?
lmyszka pisze:Maksio nie budził się gdy ona np. zaczynała płakać i na odwrót gdy np. Maks kasłał czy coś?
)ale Maksa to nie rusza. W drugą stronę też raczej nie. Nie przypominam sobie.kochecka pisze: śpią w jednym pokoju jakoś odkąd Laura miała ok 4 miesiące.

lmyszka pisze:Kiedy przeniosłyście młodsze rodzeństwo do pokoju starszego dziecka? Czy wtedy już Wasze dzieci przesypiały całę noce, czy młodsze budziło się i musiałyście do niego chodzić?

Ale tak się rozmarzyłam, że on idzie do Wiktora a ja właśnie nie słysząc go przy najdrobniejszym jęknięciu śpie. Ale wiem że jeszcze to nie realne, też poczekam aż skończą się nocne pobudki
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Blue pisze:Niestety wiem ze malo z was ma dzieci w wieku 5 lat i powyzej-ale moze jest ktos kto ma fajnie zaprojektowane biureczko dla dziecka

dziękuję Ci dobra kobieto! Zastanawiałam się gdzie w mikroskopijnym i nieustawnym pokoju Karolci upchnę biurko za jakiś czas i dałaś mi rozwiązanie. Biurka nie będzie.MamaŻaby pisze:W każdym razie my zdecydowaliśmy, że u dzieciaków w pokoju biurka nie będzie. Są szafki na książki i przybory do pisania / rysowania i mały stolik Ikea do zabawy. Wszystkie prace plastyczne i zabawy z książeczkami edukacyjnymi Żaba robi przy stole w dużym pokoju. Uznaliśmy, że przy stole dzieci będą odrabiały lekcje, tak żebyśmy mieli je na oku i pomagali w razie potrzeby. No i z całą pewnością nie będzie w dziecięcym komputera czy telewizora. Pokój dziecięcy ma z założenia służyć zabawie i wypoczynkowi.
kasieńka 85 pisze:dziękuję Ci dobra kobieto
MamaŻaby pisze:Ja po prostu pamiętam jak to było ze mną. W pokoju miałam biurko i rodzice tylko zaglądali żeby sprawdzić jak sobie radzę. w dodatku drzwi były zamknięte żeby mnie odgłosy domu nie rozpraszały. A ja zamiast odrobić szybko i sprawnie lekcje robiłam wszystko byleby odłożyć w czasie naukę.

agnieszka19 pisze:całe życie będziesz pilnowała córki na każdym kroku?
agnieszka19 pisze: która służy do wielu rzeczy a nie tylko odrabiania lekcij... poza tym dziecko uczy siędbać o organizację przestrzeni do pracy i trzymania porządku...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości