zachęcam od dzielenia się inspiracjami, radami itp.

malaJu pisze:eemi, slicznie i jasniutko Bardzo mi się podoba

Zwłąszcza, że uwielbiam taki kolor na ścianach 
Audiolka pisze:Mnie sie podbają pokoje takie jak u klarysy i eemi - jasne i bez natłoku zabawek i naklejek na ścianie

wiem też, że im mniejsze dziecko, tym (z reguły) pokój "ładniejszy. Bo jak juz maluch jest starszy, to własnie dochodzą zabawki we wszystkich kolorach świata i mimo że nijak to ze sobą niewspółgra najczęściej, to dla dziecka jest to odpowiednie miejsce. Zresztą ja jestem osobą, która musi mieć wszytsko poukładane "alfabetycznie" - no a przy dziecku się nie da 

agnieszka19 pisze:Nati lubi wieszać swoje prace plastyczne na ścianach i do tej pory robiłyśmy to na taśmie klejącej
- zdecydowanie lepsze niż tablica korkowa 

agnieszka19 pisze:zdecydowanie lepsze niż tablica korkowa
Antek ma taka właśnie galerięgohnia pisze:Ja w swoim czasie planuję rozciągnąć jakiś sznurek na ścianie (oczywiście wszystko ładnie i estetycznie) i wieszać na nim rysunki za pomocą jakichś fajnych spinaczy (pewnie ozdobię spinacze do wieszania prania )
Ale spinacze od prania się nie sprawdziły - nie trzymają rysunków (rysunki za cienkie i wysuwają się). Ostatecznie mamy przyczepione spinaczami biurowymi.
póki nie ma okresu grzewczego stolik stoi przy kaloryferze.
ciągle coś wpada do głowy i kombinujemy jak zmienić 

Przejrzałam wczoraj materiały na allegro, ale nic ciekawego/za nieduże pieniądze nie znalazłam. Jak będę w Piotrkowie to poszukam czegoś. Muszę jeszcze zmierzyć kanapę i zobaczyć ile dokładnie materiału potrzebuję.
Muszę tylko znaleźć materiał 
niesia2708 pisze:Przejrzałam wczoraj materiały na allegro, ale nic ciekawego/za nieduże pieniądze nie znalazłam
jeszcze ma być na scianach namalowany spaidermen i winx dla córki ,jak już beda,to pokaże efekteemi pisze:A oto pokoik mojej córci. Zdjęcie zrobione zanim sie urodziła i narazie mało w nim kolorów ale im będzie starsza tym więcej kolorowych dodatków przybędzie...może jakiś rysunek lub naklejka na ścianę.

elinka3 pisze:i też mam takie przeczucie że pachnie to autoreklamą......
MDzika pisze:a może wy macie jakieś sposoby jak ozdobić pokój i sprawić radość maluszkowi?
Mamy nawet osobny watek o pokoikach dziecięcych dlatego łącze podobne tematy.
Malwina pisze:A ja mam ochotę na takie ozdobienie pokoju chłopców, ale jest to cholernie drogie
Nasz wyszedł taniej niż tapetowanie 

Meble - białe
Tylko mam problem z wyborem mebli... Pewne jest to, że kupimy klasyczne, drewniane łóżeczko i do tego przewijak Singlar z Ikei:
Tylko co będzie bardziej praktycznie w pokoju dziecięcym? Boje się, że jak dziecko zacznie chodzić to coś może sobie zrobić, ale pewnie są jakieś blokady do szuflad
Byłabym wdzięczna za opinie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość