Bian pisze:Ale od grudnia mam mopa parowego i kocham go miłością absolutną
Bian a możesz jakiś link podesłać gdzie można kupić takiego mop-a jak Ty masz?
Bian pisze:Ale od grudnia mam mopa parowego i kocham go miłością absolutną

zreszta i tak poprawiłam vileda bo moja podloga wyglała tragicznie 
mamy Clatronica, kosztował z przesyłką 150 zł więc nie taki majatek, a zadowolona to za mało powiedziane- jestem zachwycona. Po myciu szmatka była tak brudna, jakbym nie myła podłogi rok a przecież mylam kilka dni temu. Dowodzi to że zwykłe mopy tylko rozmazują brud a moje diecko po tym chodzi.

Poproszę o poradę 

Tak wiem, dlatego pytałam.PositiveAga pisze:od jutra jest w Lidlu za 119zł
Mamy i kota, i psa, a więc dużo futra, i rzeczywiście świetnie zbiera, nawet jeśli wcześniej się mało dokładnie odkurzy
No i wielki plus za to, że końcówka jest świetnie odciśnięta. Wreszcie nie muszę czekać godziny, żeby podłogi wyschły
Mieliśmy w planach zakup parowego, ale widzę, że u mojej mamy leży i kurzem porasta, bo Jej się nie chce tego całego osprżetu wyciągać i wiecznie przekładać kabel między gniazdkami. Myślę, że u nas by się mogło skończyć podobnie.

(on ma 3 przełączniki - gres/ drewno (panele)/ i coś jeszcze ale nie używam więc nie pamiętam 
ava pisze:A powiedz mi jeszcze czy na panelach nie zostają smugi?

I ja go kupiłam parę miesięcy temu i jestem bardzo zadowolonaMadMar pisze:jestem szczęśliwa posiadaczką mopa spontex express system http://www.spontex24.pl/mopy-systemowe/ ... owy-plaski
Kurczak pisze:u mojej mamy leży i kurzem porasta, bo Jej się nie chce tego całego osprżetu wyciągać i wiecznie przekładać kabel między gniazdkami

Blue pisze:Do odkurzacza dołożyliśmy mopa parowego.W mieszkaniu dużo gresu i parkiet.

W dodatku to chyba moja wina, bo dałam pełną moc pary i lakier jakby się odparzył. Ostrzegam nowe użytkowniczki mopów parowych.
a Mąż stwierdził, że tak to on może teraz podłogi myć 

kari pisze: mężowi kupiłam na rocznicę ślubu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość