Marka w zasadzie bez znaczenia.
A Wy na czym jeździcie?

Tylko nie wiedziałam co u nas Pan domu wybrał sobie do mycia podłogi. boPepsi pisze:u nas to Pan domu z reguły myje podłogi
malaJu pisze: a'la szczotka
kari pisze:ja myślałam o takim z wiaderkiem obrotowym z okrągłą główką, ale cena mnie trochę odstrasza i czy to rzeczywiście takie dobre jak reklamują?

kari pisze:ja myślałam o takim z wiaderkiem obrotowym z okrągłą główką, ale cena mnie trochę odstrasza i czy to rzeczywiście takie dobre jak reklamują?
CHodzi oczywiście o coś takiego:

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
a ja mam starą pieluchę tetrową mojego dziecia.malaJu pisze:Ale że szmaty jeszcze bardziej nie lubię

justine pisze:oni nawet mycia samą wodą nie zalecają (to ciekawe czym??)
Generalnie jestem zadowolona ale bardzo podobają mi się te wstawione przez Bian i Justinaa.
Dlatego przy pierwszej okazji. Justinaa pisze:ja mam takie cacko i bardzo sobie chwalę

kasia_m85 pisze:Nigdzie nie mogę kupić oryginalnego tego co był razem z mopem
http://allegro.pl/vileda-plyn-275ml-do- ... 22259.htmlPepsi pisze:ten? http://allegro.pl/vileda-plyn-275ml-do- ... 22259.html

Pepsi pisze:ja mam Ultramaxa Viledy
Z tym, że u nas to Pan domu z reguły myje podłogi
Justinaa pisze:ja mam takie cacko i bardzo sobie chwalę
Jest trochę problem z odsączaniem, bo to wirowanie tak nie do końca odsącza tak jak powinno (chyba że ja cos źle robię), ale ogólnie jest ok
Jak sie włoży troche więcej siły w wirowanie to mopowanie idzie błyskawicznie, a właściwie na tym mi bardzo zależalo bo przy duzym domu i dwóch dużych psach, to dośc istotny aspekt 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Niby płaski jest lepszy ale wkurza mnie wyciskanie Go

Pepsi pisze:bo do płaskiego mopa to trzeba sobie wiadro dobre kupić
Tylko nogą, żeby złożyć
Ale to jeszcze musi być mop, w którym nakładka jest przypinana, bo moja mama ma taki wsuwany i ten bajer z wiadrem nie przejdzie.
Obejrzałam filmik
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Juz wszystko wiem

lmyszka pisze:Czy do tego mopa te nakładki - myjki to jakieś uniwersalne? Gdzie je potem dokupić?
lmyszka pisze:jak moczysz tego mopa? Bo miska chyba za mała a i wiaderko nie bardzo

malaJu pisze:Ale to jeszcze musi być mop, w którym nakładka jest przypinana, bo moja mama ma taki wsuwany i ten bajer z wiadrem nie przejdzie

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

marciami pisze:mnie też się taki mop parowy marzy, ale nie mogę męża przekonać...sprawdza się u Was dziewczyny?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość