wikusia pisze:jesteście w dobrych rękach
wikusia pisze:szaraczarownica, to dobre wieści. W takim razie trzymamy kciuki wiadomo za co.

Daj spokój, każdemu mogło się to przytrafićPatrycja11 pisze:Mam oczywiście wyrzuty sumienia że to moja wina

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013tylko nie mamie dziewczynkiava pisze:Daj spokój, każdemu mogło się to przytrafić
(Przepraszam, ale zawsze mam głupie pomysły...)auć...lmyszka pisze:a jak Wiktor miał jakieś 3 lata przycięłam mu siusiaka ekspresem do spodni, do dziś ma traumę
żadna Twoja wina...takie rzeczy niestety się zdarzają...najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.Patrycja11 pisze:Mam oczywiście wyrzuty sumienia że to moja wina
też mogło - a jak by poszła "odsikać" zaprzyjaźnionego chłopca?misiao1983 pisze:tylko nie mamie dziewczynki
Napisała mama dwóch chłopcówmisiao1983 pisze:tylko nie mamie dziewczynkiava pisze:Daj spokój, każdemu mogło się to przytrafić![]()

świetnie!szaraczarownica pisze: Operacja nas raczej na pewno ominęła.

- wystarczy połaskotać w odpowiednim miejscu na udzie lub dotknąć w okolicy pachwiny czymś zimnym 

Na szczęście bez problemu daje sobie odciągać przy kąpieli, codziennie myjemy a on tylko schyla głowę i patrzy, więc na pewno go to nie boli.

Na szczęście. Bałam się, że zrobi się stulejka, bo obrzęk był duży, ale na szczęście wszystko wróciło do stanu wyjściowego
Ufff 

To tym bardziej utwierdza w obranej drodze 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości