Dzięki relacjom.na FB znajomi wykazują zainteresowanie eventami.i w efekcie mamy coraz większą liczbę świeżaków na kolejne eventy sportowe lub eko.Koleżanka się nawet śmieje ze nie trzeba robic zlotu absolwentow bo.po latach się przy okazji tych wydarzen spotykamy.To taka trochę spiralka-mnie ktos wciagnąl,ja kogos,ktos kogos itp.Ten wirus zaraża
Plusem jest to ze o ile treningi sa w tygodniu,tak eventy sa w weekendy (czasem.jest ich tak duzo ze sie nakladają i trzeba wybierac).Jest duzo luzu,przebieranki,dorosli paraduja w zabawnych strojach okolicznosciowych,są rajdy i.ogniska,są wyjazdy weekendowe.A jak ktos ma pracę siedzącą jak ja to juz jest wogole zbawienie.Uprawiajacym NW mijają bole plecow,zaparcia,bezsennosc.Naprawde duzo korzysci.
) Z tym ze ja po.terapiach juz sie nie przejmuje co kto pomysli.I ile korzyści dla zdrowia i psychiki to długo by wymieniać.Kiedyś napisałam że jedną z moich najlepszych decyzji było odnowienia chodzenia na basen-potwierdzam i tak samo zaczęcie przygody z NW-potwierdzam x 10.Dodatkowo w Łodzi i okolicach są świetne tereny spacerowe-w tym kompleks leśny Łagiewniki.

Nie mam czasu wertować całości wpisów

Wczesniej nawet bym nie spojrzala;)I pory roku pięknie się prezentują - każda ma swoj urok na łonie natury większy niz zza okna.Życie jest pełne cudów tylko trzeba patrzeć w dobrą stronę.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości