no i ze wszystkiego jestem zadowolona.
no i ze wszystkiego jestem zadowolona.
Teraz jak dopadają nas potówki to też używamy Oilatum. Staram się jednak nie używać emolientów za dużo, żeby skóry nie przyzwyzczajać.
na nic innego nie zmienam, skóra się nie odparza i jest ładna gładka
Na odparznia kupiłam Sudocrem ale do tej pory użyłam go tylko jeden czy dwa razy bo wydawało mi się, że coś się chyba odparza to prewencyjnie posmarowałam
Także opakowanie 250gr które kupiłam będziemy chyba ładnych parę lat zużywać 
MamaŻaby pisze:jpuasz pisze:z flosleku
ja jakoś nie ufam tej marce, gdzieś czytałam, że mają słabe składy. Fakt, sama nie próbowałam ale ... no sama nie wiem

?? Proszę Was o opinie,wiem,że są jeszcze takie niebieskie czy one się czymś różnią? Przy Igorze miałam bambino a potem J&J a teraz sama nie wiem...Dzięki za odpowiedzi
zaraz po czytam 
W sensie dla małego, choć dla siebie też.

Kurczak pisze:Długo używaliśmy Ziajki. Do czasu, jak nie odkryłam jaki to syfek
u nas również, do smarowania ciałka Atoperal zamiennie z Mustellą, tylko w sytuacji suchych zmian,bo na co dzień nie smaruje Gabrysia już niczym. Chyba że na słońce.Kurczak pisze:19anioleczek92, u nas od dłuższego czasu do kąpieli Hipp
) i Hipp. Co więcej, siebie też przestawiam na korzystanie ze Stasia kosmetyków. Szampon mam swój, ale płyn do kąpieli podbieram synowi 

) z powrotem Hippa i chyba nic jej nie jest, więc jak skończy nam się Emolium to przeskoczymy na Hippa, ale tylko do mycia do smarowania jeszcze zostane z Emolium. Zresztą i tak delikatnie przelatuje ciałko co drugą kąpiel bo nie ma suchej więc nie ma potrzeby smarowania.u mnie się nie sprawdziła. Niewygodnie czesało mi się nią włosy, wkurzałam mnie bo mnie ciągnęła czego nienawidzę.MamaŻaby pisze: tangle (teezer)

MamaŻaby pisze:A czy mamy starszych dzieci mogłyby się wypowiedzieć nt. pielęgnacji dzieci?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości