ja w ciąży kupiłam sobie oliwkę do smarowania brzucha. Nigdy więcej nic z kosmetyków J&J.Kurczak pisze:kosmetyki J&J.
ja w ciąży kupiłam sobie oliwkę do smarowania brzucha. Nigdy więcej nic z kosmetyków J&J.Kurczak pisze:kosmetyki J&J.

pupę smaruję tylko na noc, kremem Bambino. I na mróz Nivea na buzię.

kari pisze:niesia2708, Ziaja ma teraz swoje stanowiska w centrach handlowych, np. w Manu i w Galerii i chyba tam można dostać jakbyś była w Łodzi

Bianka miałaś napisać, czy u Was jest OK, więc jak?Bian pisze:Dermedic ma linię Emolient Linum Baby

Patrycja11 pisze:Bianka miałaś napisać, czy u Was jest OK, więc jak?Bian pisze:Dermedic ma linię Emolient Linum Baby
Ja dzisiaj dostałam do testowania od koleżanki
Posmarowałam Gabrynia i pierwsze co mi się nasunęło to bardzo delikatny miły zapach i lekki krem, który nie pozostawia tłustego filmu na skórze..

po dłuższym używaniu skóra jest fajnie nawilżona, zaraz po aplikacji tak jak pisała Patrycja11 nie pozostawia tłustego filmu na skórze

Fajnie, że nie tłuści mi wanny.

ja dostaje od koleżankiDeco-Ania pisze:Gdzie kupujecie?

to poproszę, bo mnie zachęciłyście do przetestowania. Tym bardziej, że muszę kupić jakiś balsamik, bo oliwka poszła w odstawkę.Patrycja11 pisze:Mogę dopytać

w aptece aleleki.pl kosztuje 16,95zł. Bardzo fajna cena. Mam nadzieję, że będę zadowolona.Patrycja11 pisze:Bianka miałaś napisać, czy u Was jest OK, więc jak?Bian pisze:Dermedic ma linię Emolient Linum Baby
wiolancia pisze:Mixa Baby

Moim zdaniem kosmetyki Musteli są bardzo wydajne 
kupujesz gdzieś hurtowo żeby było taniej, albo w jakiś konkretnych miejscach? 

jpuasz pisze:z flosleku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości