caixa pisze: Nie byłam świadoma... zupełnie.
wszystkie płyny do kapieli typu Hello kitty i Dora, mąż wykorzystuje do mycia samochodu :/
Bardzo mi odpowiadały. Używaliśmy też płynu, szamponu i oliwki Hipp. Bardzo dobre i super pachnące. Polecam też całego serca serię Babydream - niebeską. Na Johnsona mała ma uczulenie, ale Johnsona Naturals już się sprawdza super 
A i na początku jak miała nawabiła się potówek kąpaliśmy ją krochmalu
też super 

Tzn nienawidzę perfumowanych, bo to sama chemia dla mnie. Podobają mi się te spokojne, mało narzucające sie, pachnące środkami naturalnymi a nie "zielonym jabłuszkiem". Np uwielbiam zapach szamponu Emolium... Wiec w tych Babydreamie nawet nie wiem, jaki jest zapach. Wiem, że łagodny.

Myślę, że nie znajdziesz mamy, której szukasz, bo pewnie wszystkie, którym zapach przeszkadza nie używają tych produktów 
mumi pisze:Od zawsze używam Nivejki i nigdy mnie nie zawiodła.

Stosuję płyn do kąpieli i szampon do włosków w piance przeciw ciemieniuszce. Kosmetyki ślicznie pachną, skóra jest nawilżona, a ciemieniuszka nie wraca, skóra głowy przy stosowaniu szamponu zacznie się poprawiła nie jest już wysuszona 
Zdecydowania najbardziej mi pasują kosmetyki tej firmy 

Dokładnie tak.kasia_m85 pisze: Pupę tylko po kupie i na noc Bephantenem
ooo, to daj znać, bo Gabryś też ma ostatnio suchą skórę. Wydaje mi się, że zmiana jedzenia (przedszkole) i dlatego. Moja koleżanka pracuje w Dermedicu, więc czekam na twoją opinię, to też ją poproszę o przyniesienieBian pisze:Firma Dermedic

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość