Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ok, oni też mają frajdę. Gorzej, jak to potem trzeba sprzątać.martula_87 pisze:Frajdę Dominik ma ogromną.

malaJu pisze:Gorzej, jak to potem trzeba sprzątać.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
I pewnie na tym polega róznicamalaJu pisze:lmyszka, mozliwe, bardzo możliwe. My mamy ten:
martula_87 pisze:malaJu, a u nas to ostatnio jedna z fajniejszych zabaw. Mamy taki zestaw z kuwetą i foremkami. Frajdę Dominik ma ogromną.

klara76 pisze:5 Posekund, Hania dostała wersję 8+.
i puzzle czu czu,a i puzzle takie 6-elementowe z jakiejś książeczki (dodatkowy drobiazg,nawet nie pamietam od kogo
), natomiast główne prezenty juz tak średnio- wózek słabe zainteresowanie,arka Noego z Dumel niby ok,ale czasami denerwuje sie,bo jednak zwierzątka z dolnego pokładu cieżko sie wkłada. Na pewno musimy pójść dalej w stronę puzzli,bo to ją bardzo interesuje 

W ogole u Agatki jakis szal na puzzle raptem,takie ramkowe 15elementowe to jej ulubione.po kilkadzoesoat razy dziennie uklada,az dzis jej nowe kupilam martula_87 pisze:No i Lego City sam nie składa ale właśnie układanie takie scenki historię uwielbiam wtedy na niego patrzeć.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
U nas przy Lego niekoniecznie, ale ogólnie w ostatnich 2-3 miesiącach super rozwinęła mu się wyobraźnia i też tworzy sobie różne scenki z użyciem zabawek. I też są fajne tekstyszaraczarownica pisze:martula_87 pisze:No i Lego City sam nie składa ale właśnie układanie takie scenki historię uwielbiam wtedy na niego patrzeć.
Prawda? I jeszcze u nas lecą takie teksty przy tym

a też myślałam że to raczej zabawka dla mniejszych dzieci 

wiesz, sama jestem troche rozczarowana tym trudnym dostępem do dolnego pokładu-takiemu małemu dziecku cieżko tam włożyć zwierzątka,wiec jest złość.
oglądana naście razy dziennie, szybko łapie nowe rzeczy,także zrobienie kompletnego przeglądu wszystkiego co zna zajmuje nam coraz więcej czasu,dla mnie to mega hit.
sama na nim jeżdżę, ale i Kacper i Wiktor też maja frajdę. 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
No i widzę ze każde dziecko, które do nas przychodzi swoje pierwsze kroki kieruje wlasnie do basenu. Poza tym zjeżdżalnia (jak ja sie cieszę, ze wreszcie jest ciepło i ma swoje miejsce na tarasie a nie w dużym pokoju 
żółwikiem po ekranie, a teraz można chodzić Lego Boost 

krys_k pisze:U nas hitem są:
magnetyczna plastelina
oraz piasek kinetyczny
Sama się tym bawię z córką

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość