tulipan87 pisze:Dziś trochę żałuję, że te 6 lat temu tak łatwo odpuściłam.
Justinaa pisze:zobaczymy jak młoda z wagą

Justinaa pisze:doradca laktacyjna powiedziała mi, że raczej córki nie wykarmię, bo pokarm za wolno leci
Justinaa pisze:jedno karmienie już wyeliminowałam ale zobaczymy jak młoda z wagą
Porównywanie wyniku ze szpitala i z przychodni czy z domu mija się z celem.

.sąsiedzi maja wagę więc z tym nie będzie problemu 

jak przeczytałam z czego się składa Karmi to powiedziałam, że nigdy więcej, wole Lecha free ma przynajmniej bardziej naturalny skład, a nie syrop glukozowo-fruktozowy (taki off topic)niesia2708 pisze:Podobnie jak Karmi![]()

niesia2708 pisze:Podobnie jak Karmi
malulu pisze:Trzeba pamiętać, że piersi największą produkcję mają w nocy ok 3-4, więc wtedy trzeba wstać i ściągać lub przystawić dziecko.

Jagoda po 2h wiszenia na piersi zanosi się płaczem, wygina się i odwraca główke .. a mnie oczywiście pęka serce 

Justinaa pisze:MamaŻaby, gdyby to była kwestia długości karmienia to pół biedy póki jest netflix

A jak się nie uda to przecież też nic się nie stanie.jpuasz pisze:Justinaa a podajesz tylko jedną pierś, czy obydwie?
caixa pisze:Dopiero po 1,5 miesiąca wszystko się uregulowało i przestało mi to sprawiać ból. Jednak do końca kamienia, nadal było to po prostu karmienie dziecka

caixa pisze: Najważniejszy jest spokój. Twój. Jak ty będziesz spokojna to i dziecko się uspokoi.

bardzo dobre opinie ma też Elżbieta Szkudlarek
I oby tak zostało tfu tfu....Wróć do Początki Karmienia Piersią
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość