Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wzw A po 2 urodzinach najwcześniej, ale może jednak ta wiatrówka... pediatra mnie już prawie przekonała, ale mówi, że jest sens dopiero, jak Staś będzie szedł do jakiejś placówki. Można jeszcze na coś zaszczepić? Ponoć jest sens szczepienia chłopców na HPV, ale nie przesadzajmy, mam ciekawsze pomysły na wydanie 1500 zł
Prędzej bym siebie zaszczepiła 
troszkę nam się przesunęłaszaraczarownica pisze:Ostatnia dawka Infanrix IPV+Hib
Patrycja11 pisze:Gabryniowi też się zrobił czerwony guzek, po czym pękł i zrobiła się blizna

Jak pytałam o pneumokoki dla Julka to nasza Małgosia powiedziała, że skoro Antos był zaszczepiony, to możemy odłożyć szczepienie na trochę później. Nie powinien nic przynieść.Bian pisze:Mam w planie znów wysłać Hanię do żłobka, nie chcę, żeby przyniosła siostrze jakieś paskudztwo.
Deco-Ania pisze:Przez to, że odłożyliśmy w czasie szczepienie (na czas przed przedszkolem), to wystarczyła jedna dawka.
Nie ukrywam - kwestia finansowa też miała dla nas znaczenie w takiej sytuacji.
Deco-Ania pisze: skoro Antos był zaszczepiony, to możemy odłożyć szczepienie na trochę później. Nie powinien nic przynieść.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości