grafitowa pisze:Befado

Dziewczyny wiecie ktora firma ma buciki wysokie w podbiciu i ocieplane?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Marta pisze:Dziewczyny wiecie ktora firma ma buciki wysokie w podbiciu i ocieplane?
Nie wpsomnę już że stopa może spokojnie oddychać a nie pocić się przez 12 h... Bo nawet najlepsze buciki (befado- niby oddychające) nie mają aż takiej cyrkulacji...

agnieszka19 pisze:Ja tam od orotopedy usłyszałam
martula_87 pisze:ale jeżeli ktoś rozmawiał ze specjalistą przed próbą chodzenia dziecka to warto iść do ortopedy jak dziecko już pewnie chodzi

agnieszka19 pisze:My byliśmy na konsultacji jak Natalia miała już około 3 lat...

Właśnie biję się z myślami czy już kupować czy nie... Wojtek chodzi, ale do takiego pewnego chodzenia to jeszcze dużo mu brakuje. W domu chodzi w skarpetkach, na spacerze oczywiście ma buty, ale one za bardzo nie nadają się do chodzenia, jednak póki spokojnie siedzi w wózku nie ma problemu. Z jednej strony nie spieszy mi się do zakupu butów, bomalulu pisze:Nie kupuj dziecku bucików, zanim nie zacznie pewnie chodzić
i już zakup butów zimowych to była masakra, jak sobie pomyślę o szukaniu czegoś w czym będzie rzeczywiście chodził i co nie zabije nas ceną to już mnie nerwy biorąszaraczarownica pisze:ma bardzo wysokie podbicie
ava pisze:Ale z drugiej strony zastanawiam się czy potem nie będzie to dla niego zbyt trudne, żeby przestawić się z chodzenia boso na chodzenie w butach
Hanna po domu na początku chodziła na boso lub w skarpetach. Pierwsze buty dostała jak już naprawdę potrafiła chodzić.ava pisze:zastanawiam się czy potem nie będzie to dla niego zbyt trudne, żeby przestawić się z chodzenia boso na chodzenie w butach

Też tak obecnie robię. Tylko muszę dokupić jeszcze parę sztuk z abs, bo mam ich za mało.Bian pisze:Wolałam założyć na normalne skarpetki jeszcze takie grubsze z abs-ami, ale jednak zwykłe skarpety.
ava pisze:malulu, wiem jak wyglądają
ava pisze:A jeszcze mam pytanie co do skarpetko-kapci. Wasze dzieci korzystały z takich wynalazków? Czy one mają jakiś wpływ

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
tylko całe białe
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ale pare kroków zrobił. Może się przyzwyczai 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości