sardynka pisze:swój własny pokoik
Bian pisze:sardynka pisze:swój własny pokoik
sardynka Mikołaj wygrał konkurs na najbardziej wypasiony prezent

)

mnie urzekła, nie mogłam się od niej oderwać...chyba zażyczę sobie na świętacaixa pisze:Justinaa, my też podpatrzone na targach...
PUCHOLINA

)
Mam dokładnie to samo.kasieńka 85 pisze:Za to wiem już, że z Gabrysią będzie problem, bo po Karolci jest wiele rzeczy i nie wiadomo co jeszcze można dokupić.
wrzucę linka, będzie prościejDeco-Ania pisze:kasieńka 85, strasznie maleńkie to zdjęcie - nic nie widać. Co to takiego?
U nas prezenty z tej okazji zawsze były tylko symboliczne (w sensie niedrogie
). Na razie Młody od moich Rodziców dostał

więc tylko symbolicznie, Teoś dostanie zestaw filiżanek, talerzyków itp, uzupełnienie do kuchni, którą dostał na urodziny (i jest szał), a Agatka kubek treningowy do picia, bo na urodziny dostała dużo zabawek 

A 2013 
ava pisze:U nas prezenty z tej okazji zawsze były tylko symboliczne (w sensie niedrogie)

my też się tak staramy. Ja mam hopla na punkcie kupowania bez okazji. A to puzzle a to jakiś maleńki konik (Staram się z tym walczyć i nawet widzę efekty).ava pisze: U nas prezenty z tej okazji zawsze były tylko symboliczne (w sensie niedrogie)
ava pisze:U nas prezenty z tej okazji zawsze były tylko symboliczne
W tym roku mały wyjątek bo zamiast kupować kolejną pierdółkę w ramach prezentu Natalce przebiliśmy uszy, a Martynce kupiłam gąsiennice gawędziarkę od Emi.
. Co prawda tak jak w zeszłym roku będą w ogrodzie wielkie dmuchane zabawki i wata cukrowa, ale oprócz tego rodzice wystawili dzieciom bajkę pt. "Czerwony Kapturek". Nie był to jednak standardowy scenariusz i żadne z dzieci takiej wersji nie znało. One były zachwycone a my się nieźle ubawiliśmy. Bardzo polecam bo to super pomysł!

Dziś ciągle zakładał mój kapelusz, okulary i mówił, że jest sierpniem, jak jego mama 
ava pisze:U nas prezenty z tej okazji zawsze były tylko symboliczne (w sensie niedrogie )

AgaGrusiecka pisze:A w piątek występowałam razem z innymi rodzicami przed własnym dzieckiem i jego grupą w przedstawieniu "Miesiące kupują buty".
Cwiczyła kwestie 

Zabawki do piachu
piłkę plażową i taką dużą do skakania 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

.Ja po rower byłam 3 razy i w końcu zamówiliśmy ze sklepu internetowego bo dostawę mają darmową (bynajmniej na rowery ).

ma dostać jeszcze dentystę z ciastoliny od mojej mamy a od nas chyba książkę "Było sobie życie" bo ma fazę na tą bajkę, nic nie chce ogladac tylko to a najlepiej jeden odcinek o zębach i kubkach smakowych 

Hosiole pisze:Macie jakies doswiadczenia?

kasia_m85 pisze:Moje mają, wariują na niej na maxa i póki co są całe:)

tulipan87 pisze: kasia_m85 pisze:
Moje mają, wariują na niej na maxa i póki co są całe:)
Mój syn również. Ja myślę, że takie maluchy nie są w stanie aż tak szaleć na trampolinie żeby sobie coś złamać. Co innego nastolatek, ale 3-4 latek raczej salt nie będzie wywijał
U nas trampolina to jeden z lepszych zakupów, także ja polecam

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości