A, i wygospodarowano nam nawet kącik do przewijania, co bardzo ułatwiło życie... Smacznie, elegancko, przytulnie i bardzo miło. Polecam 
kari pisze:malaJu pisze:pierwsza mysl - Cukier Puder. Justine robiła tam imprezę.
o tym samym pomyślałam
Frezja, jak było w Jeżyku? chciałam tam z młodym pójść na plac zabaw

Też słyszałam kilka pochlebnych opinii o Tulipanie.semper pisze:A ja polecam Tulipana
Deco-Ania pisze:Ale strasznie długo trzeba było na nie czekać (a tłumu w knajpie nie było).

zdecydowaliśmy się na Bacówkę u Józka. Trochę się boję jak to będzie
. W sumie mogę polecić Bacówkę u Józka. Może nie jestem zadowolona w 100 % przez niedomówienia organizacyjne, ale jedzenie bardzo dobre i bardzo dużo. I okolice super. Sama sala nie jakaś super elegancka, taka typowo góralska co niestety nie każdemu może się podobać. Moim gościom to nie przesadzało całe szczęście agnieszka19 pisze:Hmmm![]()
![]()

Tydzień to baaaaardzo dużo czasu.Emi pisze:Czyli mam aż tydzień na przygotowania
Jeśli aż tak jesteś zdesperowana, to na pewno coś znajdziesz.ekomama pisze:Jestem już tak zdesperowana, że chyba przyjmę te 20 osób w moich maleńkich dwóch pokojach. Myślicie, że jakoś się uda?
Ale miodownik skradł moje serce
).mniamiszaraczarownica pisze:Pełnoziarniste ciasto z owocami
gdyby nie dieta pochłonęłabym jeszcze z 3 kawałki

i nawet wszyscy mieli miejsce siedzące przy stole...

Mój pokój jest kwadratowy, ma ok. 15m2 i przy stole mieści się maksymalnie 14-16 osób, a na drugi już nie ma miejsca. Jak przychodzi cała rodzina, to spora część osób stoi i nie ma, jak przejść z herbatą.
Szczególnie, że to będzie potrójna impreza z tańcami 
risonia pisze:," Konstancja" też ,

Wow19anioleczek92 pisze:17m2 zmieściło się 28 osób dorosłych i daliśmy radę i nawet wszyscy mieli miejsce siedzące przy stole...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości