?
?
Emi pisze:Rossmann

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

ja też.Fuente pisze:Najczęściej w Rossmanie
I wtedy chwalę się, że używam żelu z ekologicznych malinFuente pisze:Rzadko, ale jednak czasem zdarza mi się kupić coś w Yves Rocher.
gohnia pisze: chemię gospodarczą także w Biedronce
zawsze i wszystko 

. Pielęgnacja twarzy to drogeria intranetowa Ava, natomiast kolorówka to Biofemina (tam kupuję tusz do rzęs i lakiery do paznokci Avril), natomiast pomadki i błyszczyki do ust kupuję w Felicea. Przymierzam się do przetestowania podkładów i pudrów mineralnych (zakupy w Pixie Cosmetics). Nie umiem póki co zrezygnować z cieni do powiek Avon, uwielbiam je choć wiem, że nie mają naturalnych i zdrowych składów.
Blue pisze:ogólnie co do kosmetyków to używam ich b.mało.Po części dlatego (...)że taki mam styl
chociaż cenowo to nie to co Rossmann, zapachy cudneMamaŻaby pisze:Organique

2017
2021Blue pisze:mam troche wągrów (głównie na nosie)-do oczyszczania co jakiś czas.
Kupiłam i regularnie używam od nich serum z kwasem migdałowym do złuszczania oraz serum nawilżające z vit B5 i kwasem hialuronowym (cudownie nawilża i wygładza - stosuje go na dzień, pod krem EoLab i fluid matujący Avril). Jeśli ktoś się chce pobawić w konstruowanie własnych kosmetyków ze sprawdzonych półproduktów to z serca polecam EcoSpa albo Zrób sobie krem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości